NEO navdušuje z glasovnim upravljanjem in vrhunskimi športnimi vsebinami
PR 18. maja 2022 ob 08:55

Telekom Slovenije je pred dobrimi tremi leti svojim naročnikom omogočil, da TV in ostale vsebine ter naprave pametnega doma upravljajo kar z glasom in to v slovenskem jeziku. Glasovno upravljanje, s pomočjo katerega TV-gledalci vsebine iščejo tudi po imenu igralca, imenu TV-programa ali naslovu oddaje, serije ali filma, je vedno bolj priljubljeno, saj platformo NEO uporablja že več kot 130.000 uporabnikov. Nad glasovnim upravljanjem so navdušeni tudi najmlajši, saj so risanke med najpogosteje iskanimi vsebinami. Mimogrede, ste vedeli, da lahko NEO uporabljate na televiziji, računalniku, mobitelu in tablici, doma in tudi, ko ste na dopustu?

Vrhunske športne vsebine

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko spremljajo vse najpomembnejše športne lige in tekmovanja. Tako lahko košarkarski navdušenci za našega najboljšega košarkarja navijajo v končnici lige NBA, naše kolesarje spremljajo na najpomembnejših kolesarskih dirkah in klasikah, ljubitelji nogometa pa uživajo v tekmah italijanske, nemške, španske, italijanske,  francoske in hrvaške lige. Od poletja dalje bodo lahko spremljali  tudi angleško nogometno ligo (Premier League). Ob tem pa še mnogo, mnogo več.

Filmi in igre na TV-ju

Obisk kina je zabaven, vendar ima ogled filma z domačega kavča tudi svoje prednosti. V videoteki DKino si lahko vsa družina po ugodni ceni ogleda izbrani film ali risanko, nekatere še v času, ko še igrajo v kinematografih, dober primer sta bila zadnji Batman in pa Magične živali. Ob tem pa lahko naročniki, ki imajo NEO Smartbox, le pri Telekomu Slovenije igrajo vrhunske igre v oblaku. Za igranje iger na televiziji tako ne potrebujete več dragih konzol, saj poleg NEO Smartboxa potrebujete le še optično povezavo in igralni plošček. Igre so primerne za vso družino in vse okuse. Trenutno lahko igrate več kot 120 iger, nabor pa se vsak mesec povečuje. NEO Igre so prvi mesec na voljo brezplačno, ob vezavi za 24 mesecev pa jih lahko brezplačno igrate 6 mesecev.

Gigabitni internet

Telekom Slovenije je v maju povečal hitrosti v svojem optičnem omrežju do 1 Gb/s v smeri proti uporabniku in do 100 Mb/s v smeri proti omrežju. Takšno hitrost je brezplačno omogočil naročnikom priljubljenih fiksnih paketov NEO Svet C in NEO SuperNet v optičnem omrežju. Gigabitne hitrosti so naročnikom na voljo tudi v ostalih fiksnih paketih.

Več na telekom.si/neo

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.