Nekaj nakupnih predlogov (junij 2019)
Matjaž Ropret 12. junija 2019 ob 16:21

Verjetno še zadnje iskanje dobrih ponudb med dopusti je tudi posledica velikih popustov v trgovini Gearbest, vendar se tudi drugod še kaj zanimivega najde.

Poglejmo torej najboljše kupčije.

V testu fotoaparata Panasonic Lumix S1R, ki nam je bil sicer zelo všeč, smo zapisali, da je njegova cena nekoliko pretirana. Vendar zdaj ponujajo 200 evrov popusta, še dodatnih 200 pa ob nakupu katerega od objektivov. Popusti pa so tudi na aparate iz serije G, ki so pravšnji za polprofesionalno uporabo.

Gearbest Alfawise V8S
Alfawise V8S

Robotski sesalni Alfawise V8S smo prav tako testirali pred kratkim in ugotovili, da je prav soliden za nezahtevne uporabnike, ki ne potrebujejo funkcij risanja notranjega zemljevida in nadzorovanja početja robota prek aplikacije. Zdaj je v akciji za dobrih 120 evrov, s kodo FAST082988 pa ceno še malenkost znižaš in pošljejo ga s Poljske.

Gearbest Ninebot Kickscooter ES1
Ninebot Kickscooter ES1

Tudi ta električni skiro smo dodobra preizkusili in v marsičem je boljši od priljubljenega Xiaomijevega M365. Je lepše, enostavneje in bolje se zlaga, ima zaslon na krmilu, rahla šibka točka je baterija, a se da dodati še eno. S kodo GBES0001 ga dobiš za približno 360 evrov, pošljejo pa ga s Poljske, torej brez dodatnih stroškov.

Gearbest Oneplus 7 256 GB
Oneplus 7 256 GB

Letošnji Oneplus ni bil deležen toliko pozornosti kot izvedba Pro, saj gre večinoma zgolj za nadgradnjo modela 6T. Vseeno je v marsičem vrhunski in če z 256 GB shrambe stane zgolj 450 evrov, je to odlična ponudba. S pošiljanje Priority line se preverjeno izogne dodatnim stroškom.

Gearbest Oneplus 7 Pro
Oneplus 7 Pro

Letošnji paradni Oneplusov telefon z izskočnim fotoaparatom (da je lahko zaslon še večji) in ekranom z osveževanjem pri frekvenci 90 Hz, pa je lahko tvoj za 576 evrov.

Gearbest Xiaomi Mi 9 SE
Xiaomi Mi 9 SE

Malce okrnjena, a zato manjša in prijetnejša različica Xiaomijevega paradnega telefona. Za 240 evrov se težko najde več telefona.

Gearbest Asus Zenfone 6
Asus Zenfone 6

Asusovega telefona z izvirnim vrtljivim fotoaparatom in kupom vrhunskih lastnosti v Sloveniji in okolici ne bo v prodaji. Toda tukaj je priložnost, da ga kupiš za manj kot petsto evrov.

Cene bliskovnega pomnilnika padajo. Zato lahko tale zelo hitra kartica s kapaciteto 128 GB stane slabih 27 evrov.

Gearbest Xiaomi Redmi AirDots
Xiaomi Redmi AirDots

Kitajske kopije popolnoma brezžičnih slušalk Airpods niso najboljše, toda tele ne poskušajo posnemati Applovih in glede na znamko bi morale biti kvalitetnejše. Tudi s pošiljanjem Priority line še vedno stanejo manj kot 30 evrov.

Microsoftov prenosnik Surface Laptop 2 je atraktiven in kvaliteten, še posebej njegov zaslon, toda cena ni najbolj prijazna. Zdaj je v konfiguraciji s procesorjem i5 ter kombinacijo pomnilnik 8/256 GB za več kot tristo evrov cenejši.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja