Ne zamudite, le še nekaj dni za prijavo na tekmovanje InFocus
PR 9. avgusta 2019 ob 11:19

Počasi se izteka najbolj pomembno fotografsko tekmovanje leta. Na voljo imate le še nekaj dni, da na spletni strani natečaja objavite svoje fotografije. Nikar ne zamudite!

Huaweijevo fotografsko tekmovanje InFocus Awards je namenjeno vsem priložnostnim, amaterskim in profesionalnim fotografom, ki bi radi svoj talent pokazali svetu. Poteka v državah srednje in vzhodne Evrope ter Skandinavije (regija CEE & Nordic), sodelujete pa lahko s fotografijami, ki ste jih posneli s pametnimi napravami Huawei.

Zahvaljujoč napredku pametnih telefonov visoka kakovost fotografij ni več privilegij profesionalnih fotografov z visoko specializirano fotografsko opremo. Fotografiranje je mnogo bolj prilagodljivo in posameznik lahko po zaslugi pametnega telefona v vsakem trenutku postane fotograf. Omogoča svobodno izražanje ustvarjalnosti in pripravljenost odkrivati neverjetnost sveta, kadarkoli si to želimo. Da v času zamrznemo izjemni trenutek ali neodkrito lepoto, ki ju drugi pogosto prezrejo, je treba imeti le ostro oko ter vzeti telefon iz žepa.

Uporabniki pametnih naprav Huawei so tekmovanje sprejeli z navdušenjem. Do zdaj so na spletni strani tekmovanja prijavili več kot 100 tisoč fotografij in krajših video posnetkov, kar je 52 % več, ko je bilo prijav na lansko fotografsko tekmovanje Next Image.

Vsaka minuta, vsaka sekunda je polna lepih trenutkov, ki jih ustvarijo ljudje, živali, kralji ali čustva. Ti pa so krhki, zato naj bo vaš izziv najti in fotografirati neodkrito lepoto okoli sebe in z njo sodelovati v fotografskem tekmovanju Huawei Infocus Awards. A pohitite. Za prijavo imate namreč čas le še do 11. avgusta.

Imate radi fotografijo?

Svoja dela lahko objavite v eni od šestih kategorij, pet fotografskih in eni za ljubitelje videa:

  • #Strast – izražanje čustev s pomočjo fotografije.
  • Hojla, življenje! – delite čustva ali inspiracijo iz vsakodnevnih izkušenj.
  • Obrazi – eksperimentiraje z identiteto in močjo portretne fotografije.
  • Korak dlje – odkrivanje novih krajev in novih funkcij kamer pametnih telefonov, na primer optične povečave, širokega kota ali načina za bližinske fotografije (makro).
  • Storyboard – ustvarite smiselno pripoved v devetih fotografijah.
  • Življenje sedaj – povejte zgodbo v video posnetku krajšem od 30 sekund.

Tekmovanje Huawei InFocus Awards je namenjeno uporabnikom naprav Huaweija, ki lahko svoja dela oddajo prek spletne strani tekmovanja, od 24. junija 2019 dalje.

Prijavljene fotografije bodo predstavljene na spletni strani, kjer bo imel vsak obiskovalec, vključno z udeleženci tekmovanja možnost, da glasuje za fotografijo, ki je po njegovem mnenju najboljša. Ta del glasovanja bo potekal do 11. Avgusta 2019.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja