Naši vrhunski odbojkarji so prejeli vrhunske mobitele in mobilni NEO za najboljšo TV-izkušnjo
PR 21. septembra 2023 ob 13:11

Slovenski odbojkarji, ki so nas na evropskem prvenstvu navdušili s tretjim mestom, se pripravljajo na odhod na Japonsko, kjer bo potekal kvalifikacijski turnir za uvrstitev na olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Parizu. Pred odhodom in med treningi so reprezentanti obiskali Telekom Slovenije, ki je generalni pokrovitelj reprezentance in ki jim je skupaj s Samsungom podaril vrhunsko nagrado – najnovejši mobitel Samsung Galaxy S23 5G. Telekom Slovenije je ob tem reprezentante opremil tudi z mobilnim dostopom do TV-platforme NEO, ki sicer z vrhunskim govornim upravljanjem praktično nima konkurence v slovenskem prostoru.

Reprezentante, trenerja in spremljevalno ekipo so z navdušenjem sprejeli člani uprave in zaposleni Telekoma Slovenije. Tine Urnaut, kapetan slovenske odbojkarske reprezentance, se je v imenu reprezentantov zahvalil za nagrade in predvsem za dolgoletno podporo, Boštjan Košak, predsednik uprave Telekoma Slovenije pa je izpostavil, da nas odbojkarji navdušujejo s svojo borbenostjo, nepopustljivostjo in željo po zmagi ter se jim zahvalil, da povezujejo Slovenijo.

Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Je sponzor številnih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Poleg odbojkarjev je med drugim podpornik slovenskih olimpijcev, smučarjev, kolesarjev, nogometašev, atletov, kajakašev, rokometašev, veslačev, podpira mnoge slovenske športne klube ter je sponzor kolesarske dirke Po Sloveniji, Maratona Franja, tekem v smučarskih skokih v Planici in številnih drugih dogodkov.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja