Naprave Samsung Bespoke Home se prilagodijo vašemu domu
Tehnozvezdje 23. decembra 2022 ob 11:43

Kuhinjski in gospodinjski aparati linije Bespoke Home omogočajo veliko prilagajanja in personaliziranja ter ponujajo povezljivost SmartThings z drugimi napravami Samsung. Tako lahko ustvarite popolnoma povezan dom in v celoti izkoristite vse možnost, ki jih te naprave ponujajo.

Za kuhinjo že zdavnaj ni več dovolj, da je zgolj funkcionalna. Uporabne omarice, globoki in visoki predali, pametna razporeditev, vse to je pomembno. Večini je še pomembnejši dizajn elementov, ki se mu morajo prilagajati tudi aparati – hladilnik, pomivalni stroj, kuhalna plošča, pečica in nekje v kotu še ročni sesalnik.  

Nobenega razloga ni, da bi imeli v svojem domu dolgočasne in monotone aparate. Linija Bespoke Home se ponaša z modernim dizajnom, veliko izbiro barv (in ponekod tudi vzorcev) za sprednje stranice ter veliko mero prilagodljivosti, ki je odlikuje znamko Samsung. Tudi, če se odločite za »klasiko«, Samsung ponuja nekoliko drugačne odtenke bele in srebrne, toda na voljo so že druge barve stranic pri hladilnikih, kot so bež, črna, lila in nebeško modra, ki prostoru vdahnejo drugačno noto, ga naredijo bolj pestrega in zanimivega. Na posameznih trgih, na slovenskem žal še ne, podjetje ponuja še bolj atraktivne stranice. Tako je denimo v Singapurju Samsung pripravil kolekcijo z liki iz risank Disney, v Indoneziji z motivi, ki ponazarjajo tamkajšnjo etično in kulturno raznolikost, na Poljskem z umetniškimi deli s posebne dražbe, za ZDA pa pripravljajo prave zaslone, na katerih bo mogoče v skladu z razpoloženjem spreminjati »naslovnico«.

Hladilnike Bespoke Home je mogoče prilagoditi in združevati, da se ujemajo z vašo zamislijo idealne kuhinje. Združite lahko več modulov z enojnimi vrati, ti so na voljo tudi v dveh višinah, dodate pa lahko še enega z dvojnimi vrati. Pri tem seveda izberete barvno kombinacijo, ki vam je najbolj všeč in narediti najboljši vtis v prostoru, hkrati pa si zagotovite dovolj prostora za vsa živila. Poleg tega je zelo prilagodljiva tudi notranjost teh hladilnikov, denimo s policami, ki jih je mogoče na polovici globine zložiti, da pridobite mesto za višje steklenice.

Poudarek seveda ni zgolj na izstopajočem dizajnu in prilagodljivosti, vsak sodoben hladilnik mora biti energijsko učinkovit. Določeni modeli Bespoke Home dosegajo energijski razred A+ po novi evropski lestvici, ne da bi zaradi tega žrtvovali notranjo prostornost in druge inovativne lastnosti, kot je več prostora v vratih, hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo, predla z dvojno temperaturo in vrata, ki poravnajo s sosednjo steno.

Kuhalne plošče in vgradne pečice Samsung prav tako omogočajo veliko fleksibilnost. Prve s širokim, odprtim območjem Flex Zone Plus, zaradi česar je mogoče poljubno razporediti posode in se bo hrana v vseh skuhala perfektno. Druge pa z dvojnim ventilatorjem ter možnostjo hkratnega kuhanja oz. pečenja.

Aparati Bespoke Home se lahko povežejo v domače brezžično omrežje in prek tega v platformo za upravljanje pametnega doma SmartThings. Tako jih je mogoče upravljati z istoimensko aplikacijo na pametnem telefonu ali tablici. Aplikacija omogoča preverjanje, ali so kuhališča in pečica vklopljeni oz. izklopljeni, nastavljanje časovnikov, predhodno segrevanje, prilagoditev temperature in izbiro vnaprej pripravljenih programov. Poleg tega lahko dobivate prilagojene recepte in predloge za nakupovanje živil.

Brezžični sesalniki so idealni za takrat, ko moramo nekaj na hitro počistiti, pa tudi, da na bolj enostaven način dosežemo vse odročne kote. Samsung Bespoke Jet Complete odlikujejo baterija, ki zdrži do ene ure, močan motor, lahek in prilagodljiv dizajn, obsežen nabor krtač za različne namene in priložnosti ter večnamenska čistilna postaja, ki popolnoma olajša praznjenje posode s smetmi in polnjenje baterije.

Avtor Tehnozvezdje
mm
Prispevek je skupno delo uredništva oz. več avtorjev, zato se ne da podpisati enega posameznika.
Tehnozvezdje - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja