Največ za vaš denar z najnovejšimi pametnimi telefoni Samsung Galaxy A
PR 30. aprila 2021 ob 16:57

Izbira popolnega pametnega telefona ni nikoli lahka naloga. Vaš pametni telefon namreč ni le naprava za branje sporočil in pogovor z najbližjimi, temveč je tudi vir zabave in skrbnik vaših najljubših spominov v obliki posnetkov, nenazadnje pa je tudi osebni asistent. Ko se odločamo za nov pametni telefon, vedno preučimo, kateri nam bo nudil vse, kar potrebujemo – je pa pogosto glavni dejavnik, ki vpliva na našo odločitev, tudi cena.

Finančno preračunavanje ob izbiri novega digitalnega asistenta bo zdaj postalo preteklost – tukaj je namreč nova serija Samsung Galaxy A, ki nudi vrhunske uporabniške izkušnje po dostopni ceni. Pametni telefoni Galaxy A52, A52 5G in A72 prinašajo izjemne zmogljivosti na dlani, resnično dolgotrajno baterijo, vrhunsko vodoodporno kamero, filmsko kakovost zvoka in stilsko dovršen dizajn.

Izjemna kamera

Nova serija pametnih telefonov Galaxy A je vsekakor dokaz, da za dobro kamero ni potrebno odšteti celega premoženja. S pametnimi telefoni Galaxy A52, A52 5G in A72 se boste počutili kot pravi profesionalni fotograf. Ustvarili boste lahko posnetke z vsestransko glavno kamero, ločljivosti 64 MP. V trenutku lahko tudi spremenite priljubljene posnetke iz 4K v 8K s 4K Video Snap funkcijo. Zajemanje popolnih posnetkov vam bo olajšal še Optimizator scene, ki uporablja umetno inteligenco za fotografiranje z optimalnimi nastavitvami za 30 kategorij slik in ozadij, kot so hrana, pokrajine in hišni ljubljenčki. Ob vsem tem pa vam ni treba skrbeti za shranjevanje vseh svojih posnetkov, saj ti pametni telefoni nudijo vse do 1 TB notranjega pomnilnika.

Še več kreativnosti

Fotografska sposobnost pametnih telefonov Samsung Galaxy A se ne ustavi pri kameri in kakovosti posnetkov. Ko posnamete video, pustite, da vaši filmski talenti zasijejo v načinu Pro Video in v samo nekaj dotikih prilagodite svetlost, barvo in ostrino videoposnetka. Z aplikacijo za združeno resničnost lahko ustvarite digitalni avatar, s funkcijo Moj filter pa lahko predvajate in spreminjate barve ter ustvarite resnično kreativno fotografijo. Za še več zabave vklopite Zabavni način s številnimi filtri združene resničnosti in presenetite svoje prijatelje z odštekanimi selfiji.

Dodatno, ne glede na to, ali želite posneti neverjetni trik na rolki ali zadnji plesni trend, OIS (t.i. optical image stabilization) zagotavlja stabilne posnetke. Nočni način procesira več slik hkrati, kar se odraža v jasni fotografiji tudi ponoči.  

Izjemen zaslon in baterija, ki traja dlje

Sovražite, ko pametni telefon zamrzne? Ponavadi se to še zgodi, ko ste sredi nečesa pomembnega. Samsung Galaxy A52 5G vključuje Super AMOLED zaslon s 120 Hz hitrostjo osveževanja, Galaxy A72 in A52 pa z 90 Hz hitrostjo osveževanja – tako bo vse potekalo gladko, brez zamrznitev. Novi pametni telefoni vključujejo tudi posebno tehnologijo, ki bo zmanjšala utrujenost oči ob dolgotrajni uporabi.

Pametni telefoni Samsung Galaxy A vključujejo tudi dolgotrajno baterijo, ki bo zdržala dva dni, medtem pa posebne tehnologije, podprte z umetno inteligenco, zagotavljajo pametnejšo porabo energije. Novi pametni telefoni Galaxy A52, A52 5G in A72 so odporni tudi na vodo in prah (IP67) ter so tako vedno pripravljeni na vaše podvige.

Samsung Galaxy A52, A52 5G in A72 nudijo funkcije, ki bodo navdušile vsakogar in so zapakirane v impresivno obliko po dostopni ceni. Za več informacij o novih pametnih telefonih Galaxy A obiščite https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-a/ .

Izkoristite tudi nov Samsung program zvestobe Samsung Lounge v Samsung Members aplikaciji, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti Samsung programa zvestobe niso omejene s številom uporab – uporabniki vrhunskih Samsung naprav, kot so tudi Galaxy A52, A52 5G in A72, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite https://www.samsung.com/si/offer/members-lounge/.   

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja