Najboljše v trgovini Gearbest (maj 2019)
Matjaž Ropret 24. maja 2019 ob 16:55

Nabralo se je nekaj zanimivih izdelkov, ki znova opravičujejo članek z našimi nakupnimi priporočili. Nekatere od spodnjih izdelkov smo preizkusili, drugih ne, vendar vemo, da so solidni, nekateri so podobni tistim, ki smo jih imeli v rokah. Kot vedno z vsakim nakupom malce pomagaš Tehnozvezdju, da lažje plača kakšen račun ali kupi zanimiv izdelek za testiranje.

Tu je torej tokratni nabor:

Gearbest Oneplus 6T 128 GB
Oneplus 6T 128 GB

Prejšnja generacija Oneplusovega telefona še vedno ni za odpis, sedmica v bistvu ne prinaša veliko novega (če gledamo običajno različico, ne pro). Izvedbo s 128 GB shrambe lahko s kuponom GBMPOP6T66 dobiš za 414 evrov, a tudi običajnih 432 evrov je še vedno dobra cena. Ne pozabi na izbiro pošiljanja Priority line, pri kateri trgovec namesto tebe uvozi paket v EU in tako nimaš dodatnih stroškov.

Gearbest Univerzalni potovalni polnilnik
Univerzalni potovalni polnilnik

Novejša različica polnilnika, ki ga že nekaj časa zadovoljno uporabljamo. Vtakniti ga je mogoče v kakršno koli vtičnico kjer koli po svetu, ima štiri klasične izhode USB in še USB-C po vrhu, tako da lahko hkrati polni več naprav. Odličen nakup za 14 evrov.

Gearbest Kabli USB-C
Kabli USB-C

In k temu potem sodijo ustrezni kabli. Ta komplet treh kablov USB-C stane dobrih šest evrov.

Gearbest Brezžični polnilnik
Brezžični polnilnik

Komplet dveh polnilnikov Qi, ki zmoreta polniti hitro, z desetimi vati, stane 13 evrov in pol. Če kupiš samo enega, pa zanj plačaš osem evrov. Še vedno ugodno.

Gearbest Popolnoma brezžične slušalke i12 TWS
Popolnoma brezžične slušalke i12 TWS

Od kopij popolnoma brezžičnih slušalk Apple Airpod smo ugotovili, da model i12 TWS za svojo ceno ponuja še največ. Še zdaleč niso idealne, toda za 17 evrov niso slabe.

Gearbest Asus Zenfone 6 64 GB
Asus Zenfone 6 64 GB

Asus je v zadnjih letih pogosto obetal s svojimi telefoni, toda vedno je kaj zmanjkalo. Tokrat je po opisih tujih preizkuševalcev lepo presenetil z modelom Zenfone 6, ki ima vrhunske specifikacije za slabih 500 evrov, zelo zanimiv vrtljiv fotoaparat in polnozaslonski dizajn. Žal se v naši regiji ne bo prodajal, toda tule je način, kako priti do njega.

Gearbest Xiaomi Mi 9 SE
Xiaomi Mi 9 SE

Xiaomijev Mi 9 SE pa je nekje med vmes med pravim paradnim telefonom in srednjim razredom. V primerjavi z Mi 9 ima nekoliko manj zmogljiv procesor, manjši zaslon in podoben, a ne povsem enak trojni fotoaparat (s širokim kotom in zumom), je pa tudi manjši in opazno cenejši. TUle ga v različici s 6 GB pomnilnika in 64 GB shrambe dobiš za 270 evrov.

Gearbest Teclast F15
Teclast F15

Pred časom smo testirali prenosnik Teclast s 14-palčnim zaslonom, ki nam je bil precej všeč. Tisti je zdaj razprodan, toda tu je 15-palčna izvedba s podobnimi specifikacijami, celo z 256 GB diska SSD, za 370 evrov. Za pošiljanje seveda Priority line.

Gearbest Dibea D18
Dibea D18

Med poceni kitajskimi ročnimi sesalniki po vzoru Dysona, je dotični Dibea preizkušeno eden bolj solidnih. Za dobrih 90 evrov dobiš zelo funkcionalno in prilagodljivo napravo, ki se za vsakdanje sesanje drobtin in ostalega, kar pada na tla, spodobno odreže.

Gearbest Chuwi Aerobook
Chuwi Aerobook

Še en kitajski prenosnik, vendar ta s 13-palčnim zaslonom in maso 1,26 kg sodi med ultralahke. Tega ne poganja procesor Celeron, temveč core m3, ki je sicer starejši, a kljub temu zmogljivejši. Zaslon ima matriko IPS in polno visoko ločljivost, pomnilnika je 8 GB in diska SSD 256 GB, kot pri Teclastu. Cena pa je 387 evri ugodna za ultrabook.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja