Nova nagradna igra za zveste bralce Tehnozvezdja
Matjaž Ropret 11. decembra 2017 ob 17:52

Obljubili smo decembrsko nagradno igro in obljubo izpolnjujemo. Skupaj z podporniki, ki so se za ta namen preoblekli v Miklavža, Božička in Dedka Mraza, smo pripravili peterico lepih daril in jih postavili pod našo navidezno smrečico. Več o nagradah spodaj, najprej malo podrobno, kako bo zadeva potekala.

Do srede (13. decembra) zjutraj imaš čas, da se prijaviš na naš redni tedenski obvestilnik. V njem bo namreč prejemnike tokrat pričakalo vprašanje, na katerega bodo morali odgovoriti za uvrstitev v žrebanje. Odgovore bomo seveda sprejemali na naslov info(at)tehnozvezdje.si, ki je objavljen tudi na dnu strani. Na spletni strani vprašanja ne bomo objavili, videli ga bodo samo naši najbolj zvesti bralci. Kot rečeno pa je še vedno čas, da se vpišeš mednje – v obrazcu za temle odstavkom ali na dnu strani -, kajti obvestilnik bo odšel na vse naslove, ki bodo v sredo okrog 9h v bazi.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Časa za pošiljanje odgovorov bo do konca tedna. Nato pa bomo naslednji ponedeljek (danes teden) dopoldne izžrebali srečne dobitnike in jih objavili. Potrudili se bomo, da nagrade do njih dospejo še pred prazniki.

In seveda, kakšne so tokrat nagrade? Vsak izžrebanec bo v bistvu dobil kar dve (hura!). Takle je nabor:

Zvočnik bluetooth Philips Spin 360 (BT6700B)

Predvajalo, ki ga je mogoče postaviti vodoravno ali navpično, s skupno izhodno močjo 12 W. Reč je lahko povezana z dvema naprava hkrati in mogoče takojšnje preklapljanje glasbe med njima. Ima vgrajen mikrofon za prostoročno telefoniranje in je odporna proti škropljenju (IPX4). Baterija naj bi zdržala osem ur poslušanja muzike in je tako dober spremljevalec za žur na prostem ali znotraj, dobro pa se poda tudi k televizorju iste znamke.

Nagrado podarja Philips – Gibson Innovations.

Zvočnik bluetooth Sony SRS-XB10

Da bosta dobitnika zvočnikov malce nevoščljiva eden drugemu, imamo na zalogi še enega, tega znamke Sony. Je iz serije Extra Bass, ki lahko poudari nizke tone. Baterija z enim polnjenjem zdrži do 16 ur predvajanja, zvočnik pa je vodoodporen (IPX5). Če dokupiš še enega, si lahko postaviš stereo sistem.

Nagrado podarja Sony.

Koda za varnostni paket Kaspersky Total Security (za eno napravo za eno leto).

Nagrajenec prejme kodo za prenos in aktivacijo najboljše varnostne rešitve v ponudbi družbe Kaspersky Lab za zasebne uporabnike – Kaspersky Total Security. Ta program pokriva vse  vidike internetne varnosti. Varuje pred okužbami, goljufijami in krajo identitete. Ščiti uporabnikovo zasebnost, gesla, datoteke in fotografije ter skrbi za varnejšo uporabo spletnih bančnih storitev in spletnih trgovin. Lahko tudi blokira e-poštno slamo in zoprne oglase.

Donator nagrade je podjetje Kaspersky Lab.

Škrnicelj Hofer Wifi2go (2x)

Dva srečneža dobita vrečko s Hoferjevim (HoT-ovim) internetom za doma ali za na pot. Ta vključuje prenosno dostopno točko Alcatel in kartico SIM s tarifo HoT Giga za en mesec (naprej pa bo treba naložiti dobroimetje, da bo še vključena). Tarifa prinaša 200 GB prenosa podatkov v omrežju LTE, napravica pa omogoča priključitev več naprav čez wifi in približno peturno delovanje z vgrajeno baterijo.

Za nagradi smo hvaležni podjetju Ventocom oz. Hofer Telekom.

Toda to še ni vse! Ali kako že rečejo v TV-prodaji. Kot smo omenili, vsakdo dobi dve nagradi. Banka NLB, eden od najbolj zvestih sponzorjev Tehnozvezdja že skoraj od začetka, namreč poklanja pet zimskih kap. Vsekakor primerno darilo za še prihodnjih nekaj mesecev. Zato bomo vsakemu od izžrebanih poleg tehnološkega poslali še to praktično darilo. In še enkrat iskrena hvala vsem podjetjem, ki prispevajo nagrade, da se lahko vsaj malenkostno oddolžimo zvestim bralcem za podporo. Če bi jo še kdo rad izkazal konkretneje in nam podaril kakšno božično-novoletno darilo, pa lahko to stori s klikom na gumb podpri na dnu strani ali skeniranjem kode qr ob strani v aplikaciji mBills.

Zdaj pa hitro preverit, ali dobivaš naše sredine obvestilnike, kajti nagradno vprašanje prihaja kmalu.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja