Mobilna aplikacija NEO najbolje ocenjena med mobilnimi TV-aplikacijami
PR 10. junija 2024 ob 16:44

Mobilna aplikacija NEO, ki jo je Telekom Slovenije sredi marca celovito prenovil, je uporabnikom prinesla še naprednejšo TV-izkušnjo in številne trendovske novosti. Odličnost aplikacije so prepoznali tudi uporabniki, ki jo v trgovinah Apple Store in Google Play ocenjujejo z zelo visokimi ocenami zadovoljstva. Tako je mobilna aplikacija NEO postala najbolje ocenjena med sorodnimi aplikacijami na slovenskem trgu.

Mobilna aplikacija NEO je bila sredi marca letos povsem nadgrajena, uporabnikom je prinesla več kot 20 naprednih novosti in je v boljši formi kot kdaj koli prej. Kaj se je spremenilo? Med drugim:

  • lahko naročniki multimedijske platforme NEO s protokoloma Chromecast in Airplay enostavno brezžično predvajajo videoposnetke na svoji pametni televiziji;
  • z virtualnim daljincem lahko NEO glasovno upravljajo kar z mobitelom;
  • novost je tudi mini predvajalnik, s katerim lahko v delu zaslona med spremljanjem TV- in radijskih vsebin počnejo še kaj, na primer brskajo po spletu in e-pošti ter skočijo na družbena omrežja;
  • ljubitelji glasbe lahko radijske postaje poslušajo s predvajanjem v ozadju, tudi če na mobitelu medtem počnejo kaj drugega.

»Pri razvoju NEO smo usmerjeni v prihodnost in na potrebe slovenskih gledalcev, pri čemer ne sklepamo kompromisov glede zmogljivosti. Naša platforma zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo na vseh napravah – televizorjih, mobitelih, tablicah, računalnikih – ter se uvršča med najnaprednejše mobilne aplikacije na trgu. Že letos bomo predstavili tudi dodatne novosti, ki bodo izkoriščale moč umetne inteligence in še dodatno navdušile naše uporabnike,« poudarja Luca Borzatta, direktor razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije.

NEO je večkratno mednarodno nagrajena multimedijska platforma, ki so jo v Telekomu Slovenije z mislijo na prihodnost zasnovali pred dobrimi petimi leti. NEO z nenehnimi inovacijami in uvajanjem izboljšav ostaja prva izbira uporabnikov, ki pri spremljanju in upravljanju TV-vsebin ne pristajajo na kompromise. Zato Telekom Slovenije vsem, ki bodo postali novi naročniki multimedijske platforme NEO, garantira zadovoljstvo; v nasprotnem primeru vrne denar.

Več na: https://www.telekom.si/neo

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja