Matjaž Ropret 29. decembra 2018 ob 07:30

Še zadnji vlog (in nasploh tehnozvezdni video) v iztekajočem se letu. Zato je čas za izbor … Ne absolutno najboljših, temveč zame najbolj uporabnih letošnjih gadgetov. Izdelkov, ki sem jih (večinoma) kupil letos, jih redno uporabljam pri svojem delu in prostem času in so mi prinesli nekaj novega, me rešili določenih omejitev. Mi, če malo pretiravam, rešili situacijo. Problemi prvega sveta? Bi lahko še naprej shajal s tistim, kar sem uporabljal prej? Najbrž, ampak tehnoigrače so tu prav zato, da je življenje zaradi njih za malenkost lažje, lepše in boljše.

Ne bom tukaj razpredal o konkretnih izdelkih. Res  V videu sem povedal njihove ključne lastnosti in zakaj so mi všeč, zato vabim k ogledu. In se priporočam za kakšen všeček, če naj nadaljujem s snemanjem tega vloga. Ko pogledaš te štiri minute (dodatna minuta je zaradi božičnega uvoda in čestitke ;)), pa lahko prideš nazaj in imaš spodaj povezave na vse v videu omenjene izdelke. Pa še na dva, ki sta izpadla, a bi si tudi zaslužila omembo. Mimogrede – med njimi ni nobenega telefona ali računalnika. Res sem bil tudi na teh področjih delež napredka, toda ne tako drastičnega, še prej sem uporabljal zelo dober fon in PC. Kar je na seznamu, pa je res bistveno bolje od predhodnih primerkov.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja