Matjažev MWC 2019 – dan 0
Matjaž Ropret 23. februarja 2019 ob 08:21

Zdaj se začenja zares. Napovedali smo že, kaj pričakujemo na letošnjem sejmu mobilne telefonije MWC Barcelona. Kdaj pa smo prispeli v katalonsko prestolnico in od jutri naprej bomo poročali s predstavitev novih telefonov ter še česa.

Ako bo sreča mila, s čimer mislim predvsem na čas, ustrezne razmere za delo in povezljivost, bom poskušal vsak dan pripraviti vlog, v katerem bom pokazal, kaj smo ta dan videli. Zato spremljaj tako portal kot naš kanal na Youtubu, Vmes pa Instagram, Twitter in Facebook.

Samo toliko, da ponovimo, že jutri nas čakata Huaweijev in LG-jev dogodek, potem v ponedeljek Sonyjev, Wikov, Seatov in še kateri, vmes pa bomo na sejmu preverili še, kaj so novega prikazali HMD Global (Nokia), Xiaomi, Samsung in ostali, ter katere brenčavke so letos najbolj pogoste.


Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja