Tehnozvezdje ima končno svoje majice! Ne kakršne koli ali narejene mimogrede, temveč izpod zasnove profesionalne oblikovalke. Kot je nasploh celotna podoba spletišča. V skladu z našo celostno podobo so v osnovi črne, drugih barv za zdaj ne načrtujemo. Črna je tudi dovolj nevtralna, da jo lahko nosi vsakdo in ob različnih priložnostih. So pa na voljo v moški, ženski in otroški izvedbi. Ostale bodo vsaj rahla ekskluziva, ne bomo jih prodajali, dobil pa jo bo vsakdo, ki nam bo namenil vsaj petdeset evrov donacije. S tem bomo pokrili strošek izdelave in ostal nam bo še kakšen desetak za pomoč pri nakupu ene od naslednjih naprav za testiranje ali plačilo katerega od nujnih računov, denimo za spletno gostovanje ali nujne naročnine, brez katerih ne moremo ustvarjati vsebin.

Zato – če se ti zdimo vredni podpore in bi rad(a) imel(a) še majico svojega priljubljenega tehnološkega portala, lahko tule klikneš na gumb podpri, ki te odpelje na Paypalov sistem za donacije. Potem pa v polje napiši nam pohvalo ali pripombo vpišeš svoj naslov in želeno velikost. Majico dobiš po pošti. Nekatere moške imamo na zalogi, za druge pa bo verjetno treba malo počakati, da se nabere nekaj donacij in jih znova damo v izdelavo. Zato prosimo za nekaj potrpežljivosti. Obenem pa najlepša hvala za podporo in redno obiskovanje Tehnozvezdja!
 

Enako bomo hvaležni za vsak nakup, ki gre prek naših povezav in tako prispeva nekaj centov ali evrov provizije. Pri čemer tebe kot kupca to nič ne stane. Gre samo za dobro voljo, da v trgovino vstopiš čez povezavo, ne s svojega zaznamka. In dodaj, res lepo prosimo, Tehnozvezdje.si med izjeme v programih in vtičnikih, ki blokirajo oglase. Ti nam še dodatno znižujejo število prikazov in otežujejo pogovore z oglaševalci in njihovimi agencijami. Z oglasi res ne smetimo in ne otežujemo branja člankov. Če te slučajno katera od reklam dovolj zanima, pa le klikni nanjo, tudi to v končnih bilancah pomaga. Poklikaj nas tudi na facebooku, twitterju, youtubu in flickrju, če nas še nisi. Res hvala za vse to in za vse spodbude ter pohvale do zdaj. Spodaj pa se naroči še na naš tedenski obvestilnik, ako ga ne dobivaš vsako sredo.