Konec popusta na e-račun pri A1
Matjaž Ropret 30. julija 2020 ob 10:55

Akcije s popusti in podražitve so stalnica pri telekomunikacijskih operaterjih. A1 je tako nedavno začel akcijo z znižanimi cenami mobilnih paketov Go!, s septembrom pa jih bo podražil za en evro.

Če smo povsem natančni, bo omenjeni operater ukinil ugodnost za prejemanje e-računa. Tisti naročniki, ki so se odločili za prejemanje računa neposredno v spletno banko namesto v papirnati obliki, so bili v zadnjem letu ali dveh deležni enega evra popusta. Od septembra pa tega popusta ne bo več, kajti v A1 pravijo, da digitalno poslovanje postaja standard in vse bolj nadomešča papirnato.

Digitalno poslovanje je bolj enostavno, varno, pregledno in okolju prijazno. Naročnina vašega mobilnega paketa se z ukinitvijo mesečne ugodnosti za eRačun tako zviša za 1 evro na mesec,

so zapisali. Pred tem so ponudili en evro popusta na naročnino pri svežnju A1 Go! XS (11 evrov namesto 12) in dva evra popusta pri svežnjih A1 GO! S in M (17 in 19 evrov namesto 19 ali 21 evrov). Paket L z naročnino 28 evrov na mesec ni bil deleže popusta. Ta popust pa dobijo vsi novi naročniki in obstoječi, ki kupijo nov telefon. Oboji imajo potem to ceno dve leti, nakar se znova zviša na staro. Seveda pa obstaja verjetno, da takrat ti svežnji niti ne bodo več aktualni. Kot oglašujejo, pa pri tej ponudbi ni treba skleniti vezave.

Predstavitev naročniških svežnjev na spletni strani A1 sicer še vedno ponuja izračun tako s popustom za naročnike na fiksne storitve kot za prijavo na e-račun.

Naslovna fotografija: Deposit Photos

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja