Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #8
Matjaž Ropret 24. decembra 2019 ob 12:28

Huaweijev telefon, o katerem se je letos največ govorilo, je bil zagotovo P30 Pro. Bil je prvi s petkratnim optičnim teleobjektivom. Da so to dosegli, so uporabili princip periskopskih leč in čeprav je malo kasneje v prodajo (ne v Sloveniji) prišel še podoben izdelek znamke Oppo, je P30 Pro pobral večino slave.

Kljub temu video in članek, v katerem sem predstavil novinca skupaj z nekoliko manj zmogljivim bratom P30, ni bila najbolj brana objava o Huaweijevem telefonu letos. Kot bomo videli čez nekaj dni. Če poznamo podatke o prodaji, to sploh ni presenetljivo. Se je pa ta kombinacija besedila in videa uvrstila na osmo mesto.

Matjažev vlog – epizoda 14: Huawei P30 in P30 Pro

Vendar si je to mesto delila še s kasnejšim konkretnim testom manjšega od obeh modelov. Huawei P30 se je predstavil kot zelo simpatičen telefon, pri njem sem v primerjavi z izvedbo Pro v bistvu pogrešal samo vodotesnost in brezžično polnjenje.

Huawei P30 – Manjši in prezrt, čeprav je boljši?! (#VIDEO)
Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja