Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #6
Matjaž Ropret 26. decembra 2019 ob 17:04

Zdi, da se je električna mikromobilnost razmahnila skoraj v hipu. Še lani jeseni na ulicah skorajda ni bilo e-skirojev, le redki posamezniki so se prevažali z njimi. Tudi naš prvi, ki je prispel na test, je bil šele znanilec novih časov. Toda pomladi je bilo kar naenkrat drugače. Skiroji so preplavili Ljubljano in druge kraje, zato smo seveda videli, da je treba testirati še kakšnega.

Kateri drug bi bil najbolj primeren kot tisti, ki je tudi pri kupcih najbolj priljubljen – Xiaomi MiJia M365? Obdelali smo ga v besedi in videu:

Xiaomi MiJia M365: Kršenje prometnih predpisov in podpiranje lenobe?

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja