Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #3
Matjaž Ropret 29. decembra 2019 ob 14:38

Samsung je letos povsem prenovil linijo telefonov Galaxy A. Poleg drugačnega oblikovanja je tem modelom namenil lepši nabor tehnologij, ki jih sicer srečujemo višje po cenovni lestvici navzgor. Tako so že cenejši telefoni dobili zaslona OLED, fotoaparate z več objektivi in še nekatere druge dobrodošle lastnosti. Verjetno najbolj zanimiv med vsemi je bil Galaxy A50, kar so potrdile tudi številke glede branosti, saj se je test uvrstil na tretje mesto med vsemi letošnjimi članki.

Samsung Galaxy A50: Izkoriščanje tehnoloških prednosti

Korejsko podjetje je že napovedalo naslednika, Galaxy A51, ob še nekoliko zmogljivejšem Galaxyju A71, zato morda že kmalu sledijo novi preizkusi.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.