Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #24
Matjaž Ropret 8. decembra 2019 ob 17:02

Preden je Samsung prešel na poimenovanje telefonov srednjega razreda z deseticami, so bili nekaj let modeli Galaxy A3, A5, A7 in nazadnje še A9. Testa zadnjih dveh smo objavili v začetku leta, ocenili smo ju dokaj podobno in tudi precej podobne številke branosti sta članka dosegla.

Galaxy A7: Dokaj zanimiv telefon za še sprejemljivo ceno

Samsung Galaxy A9: Zanimiv telefon, če ga dobite za pošteno ceno

Nato je korejski proizvajalec prešel v poplavljanje trga z modeli Galaxy A30, A50, A70, A80 in nazadnje začel k tem številkam dodajati še črke, da smo dobili Galaxy A30s. To je zanimivo, kajti pred tem smo poslušali o načrtih za zmanjšanje števila modelov. So pa pri novincih ubrali nekoliko drugačno taktiko, vgrajevati s začeli določene sestavne dele, ki jih prej v tem cenovnem razredu nismo srečevali, in tako poskušajo konkurirati kitajskim proizvajalcem, ki vsaj na prvi pogled za zahtevani znesek še vedno ponujajo več.

Zgoraj opisana modela pa sta ob vsem tem dokaj hitro šla v pozabo.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja