Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #21
Matjaž Ropret 11. decembra 2019 ob 16:45

Letošnja bera telefonov z oznako Galaxy S je bila najobširnejša doslej. Samsung je izdal trojico osnovnih modelov in še kakšnega (5G) za zraven. zato je bilo edino pravilno, da smo si ogledali vse tri in pojasnili razlike med njimi.

Kako dobri so Samsungovi Galaxyji S10 in katerega izbrati?

Če povzamem, je najbolj simpatična običajna desetica, ki ima tudi skoraj vse strojne lastnostni Plusa. Slednji je primeren za tiste, ki rabijo ali želijo večji zaslon in baterijo. S10E pa je zmagovalec v kategoriji razmerje med ceno in kvaliteto, a ni niti enako atraktiven niti enako sposoben kot ostala dva.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja