Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #18
Matjaž Ropret 14. decembra 2019 ob 13:29

Xiaomijeva zapestnica Mi Band je že vsaj od druge generacije naprej za marsikoga prva izbira, ker v očeh mnogih kupcev ponuja največ za dokaj malo denarja. Štirica denimo trenutno stane 25 evrov v trgovini Gearbest s kodo za popust GBBAND4MI in pošiljanjem Priority line, pri katerem trgovec uvozi zadevo in jo nato iz EU prepošlje do kupca. Pomladi, ko je bila še kakšnih deset ali petnajst evrov dražja, smo jo temeljito preizkusili.

Toda ne zgolj nje, temveč smo jo postavili ob bok cenovno podobno pozicionirani Samsungovi in malce starejši in dražji, a tudi funkcionalno superiornejši Garminovi. Nastal je ta zapis s pripadajočim videom:

Xiaomi Mi Band 4 proti konkurenci

Uspeh Xiaomijevih je razumljiv in logičen, kajti nihče drug za tako nizko ceno ne ponuja toliko in take kakovosti. So pa boljši izdelki, vendar večinoma nekajkrat dražji, še posebej, kadar se da Mi Band 4 kupiti za vsega 25 evrov.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja