Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #17
Matjaž Ropret 15. decembra 2019 ob 16:34

Škoda je v Rapidu imela eno redkih limon v svoji ponudbi. Avto je bil mišljen kot cenejša alternativa podobno velikim modelom (v bistvu je bil celo večji kot tipičen predstavnik golfovega razreda), a ni bil niti dovolj poceni niti dovolj privlačen in kakovosten, da bi prepričal večje število kupcev. Zato so morali nekaj spremeniti, če so želeli uspeh še v tem segmentu.

Tako smo se pomladi prvič zapeljali z novim modelom Scala, ki je nekaj popolnoma drugega. Deluje veliko bolj sveže in všečno, očitno pa je bilo zanj tudi precejšnje zanimanje, saj se je članek o njem uvrstil na 17. mesto najbolj branih.

Škoda Scala dokazuje, da ima klasična kombilimuzina še precej pulza

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja