Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #14
Matjaž Ropret 18. decembra 2019 ob 17:17

Fordov Focus je bil skozi vse tri generacije avto za navdušene voznike, ne samo za tiste, ki se hočejo nekam pripeljati (in s seboj pritovoriti še čim več krame). Tretja je bila morda še najbolj podrejena udobju, toda s četrto je Ford želel nazaj na vozniški tron in ga verjetno tudi zasedel. Karavan v izvedbi ST-Line je neverjetno vodljiv, ponuja preciznost, ki je sicer v tem razredu in med avtomobili za množice ne srečamo, a vsaj malo na račun udobja. Kako se obnese kot vsakdanje prevozno sredstvo in kot karavan, pa smo povedali v našem testu, ki je bil eden najbolj branih avtomobilskih opisov letos.

Ford Focus karavan ST-Line: Najboljši za vozit, blizu najboljših za vsakdanjo uporabnost

Focusa, prav tako karavana, smo sicer kasneje testirali še v povišani izvedbi Active, s kombinacijo dizelskega motorja in samodejnega menjalnika – zgornji ST-line je bil bencinar z ročnim menjalnikom.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja