Koledar najbolj branih člankov na Tehnozvezdju v letu 2019 – #1
Matjaž Ropret 31. decembra 2019 ob 08:09

Pa smo prišli do številke ena, do najbolj branega letošnjega članka na Tehnozvezdju. Statistiko smo sicer naredili s podatki do konca novembra, a najboljši bi obstali na svojih mestih tudi z upoštevanjem decembrskih.

Volkswagen je kot eden zadnjih vstopil na ta vlak, pa vendar že takoj ponudil enega najbolje premišljenih malih mestnih terencev. Res je, da ima T-Cross že starejšo sestrično v Seatovi Aroni (in kasneje je pripeljala še Škoda Kamiq), toda pod lastno znamko VW takega avta prej ni imel. Z izjemo poceni plastike in nekaj malenkosti v kabini pa nam je bil novinec na testu precej všeč.

Volkswagen T-Cross: Namesto Golfa?

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja