Kdo je novi kralj lestvice DxOMark?
PR 15. maja 2024 ob 09:05

Pametni telefon Huawei Pura 70 Ultra je prejel rekordno visoko oceno 163 točk, kar predstavlja najvišjo oceno v zgodovini tega ocenjevanja fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov.

Inovativne tehnologije mobilne fotografije so zaznamovale pametne telefone serije “P”, ki so jih letos preimenovali v “Pura”. Huawei Pura 70 Ultra ponuja celo vrsto novih tehnologij in funkcij, med katerimi izstopa možnost fotografiranja hitro premikajočih se objektov s hitrimi časi zaklopa (Ultra SnapShot). To pomeni, da lahko zamrznete najbolj dragocene in minljive trenutke, od hišnega ljubljenčka, ki teče proti vam, ko se vrnete domov, ali najljubšega športnika na energični tekmi. Strokovnjaki so še posebej poudarili funkcijo samodejnega ostrenja kamere, ki je prejela visoko oceno 125 točk zaradi izjemne natančnosti in visoke hitrosti delovanja v različnih pogojih, kar je posledica povečane občutljivosti na svetlobo s kamero Ultra Lighting in pogona Huawei XD.

Glavna kamera Ultra Lighting Pop-Out je resnično nekaj posebnega. Opremljena z 1-palčnim tipalom in zaslonko f/1.6 ohranja tankost ohišja samo 8,4 milimetra debeline, po zaslugi mehanizma, ki med fotografiranjem potisne objektiv navzven. Inovacija izboljšuje zmogljivost pri fotografiranju nočnih scen, ki postanejo jasnejše. Poleg izjemne glavne kamere je Huawei Pura 70 Ultra opremljen z novo generacijo kamere Ultra Lighting Macro, ki je primerna tudi za fotografiranje iz bližine. Z največjo zaslonko f/2.0 v industriji med kamerami s periskopskim objektivom zagotavlja, da so fotografije vedno svetle in jasne, ne glede na svetlobne pogoje. Kamera je prejela visoko oceno 164 točk, pri čemer so ocenjevalci izpostavili prijetno perspektivo in ostrino bližinskih posnetkov ter visoko stopnjo podrobnosti ter nizko raven šuma pri vseh preizkušenih povečavah.

Nagradni natečaj Huawei XMAGE

Poleg nove generacije pametnih telefonov, je Huawei zagnal fotografskega natečaja Huawei XMAGE 2024. Ta uvajajo nove kategorije: Trenutki, Obrazi, Tako daleč, tako blizu in Stil, ki prikazujejo Huaweievo vodilno vlogo na področju posnetkov, portretne fotografije, telefoto in makro fotografije ter barvnega sloga. Poleg tega so bile oblikovane nove nagrade, ki umetnike spodbujajo k raziskovanju različnih izraznih oblik in tem z uporabo Huaweievih vodilnih fotografskih zmogljivosti telefonov serij Mate in Pura

Številne nove inovativne nosljive naprave

Huawei je pomladni čas izkoristil za predstavitev novih pametnih ur, med katerimi je tudi Huawei Watch Fit 3 s kvadratnim ohišjem, ki na slovenske police pride naslednji teden. Tam pa sta že na voljo dve novi pametni uri in športna zapestnica.

Vzdržljiva pametna ura Huawei Watch 4 Pro Space Edition združuje trpežne in elegantne materiale, ki jih navdihujeta letalska in vesoljska industrija, z nadgrajenimi funkcijami spremljanja zdravja. Na voljo je po priporočeni ceni 699 evrov.

Zelena izdaja ženske pametne ure serije Huawei GT 4 z ohišjem premera 41 milimetrov nadaljuje drzno in inovativno pot, začrtano s preostalimi modeli, pri čemer uvaja domiselne oblikovne elemente, hkrati pa ohranja sodobno geometrijsko estetiko. Dobite jo po priporočeni ceni 279 evrov.

Ob izjemnih pametnih urah Huawei ponuja tudi odlične pametne športne zapestnice, ki glede na ponujene funkcionalnosti pogosto presegajo konkurenco. Eleganten, lahek in izjemno zmogljiv Huawei Band 9 ni nobena izjema. Kot prva med pametnimi športnimi zapestnicami uvaja tehnologijo sledenja in analize spanja TruSleep 4. Vse to po izredno dostopni ceni 69 evrov.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja