Jesenska Gearbestova nakupovalna norija
Matjaž Ropret 15. septembra 2018 ob 13:59

Spletna trgovina Gearbest ima po krajšem poletnem zatišju novo veliko akcijo. Prejšnja je sovpadala s svetovnim prvenstvom v nogometu, tokratna je tematiki lova na zaklad. Njeno naslovno stran najdeš tukaj.

Takoj na vrhu se lahko pomudiš pri razdelku Mega Coupon. Tam lahko z nekaj kliki dobiš kode za določene popuste. Prvi je za 50 dolarjev (dobrih 43 evrov) popusta pri nakupu nad 99 dolarjev. Drugi trije pa so glede na število kupljenih izdelkov. Če naročiš, lahko dobiš 30 odstotkov popusta, pri dveh 20 odstotkov in pri enem deset odstotkov. Potem sledijo nagradne igre, ki se običajno zdi bolj zanimive potrošnikom v drugih predelih sveta, bralci Tehnozvezdje se z njimi, tako se zdi, z njimi ne ukvarjate pretirano. Verjetno pa je smiselno preleteti naslednja dva razdelka. V enem so naprave, ki so trenutno v še posebnem znižanju. In v drugem take, za katere so na voljo kode za popuste. V čem je razlika? Izdelkov z znižano ceno lahko posameznik kupi, kolikor hoče, kodo za popust pa lahko uporabi samo enkrat pri vsakem artiklu.

Kot vedno pa smo tudi sami malo prečesali ponudbo in bomo izpostavili nekatere izdelke, ki se nam zdijo še posebej (cenovno) zanimivi. Preveriš lahko ponudbo dronov, saj jih je precej v akciji. Med njimi pa še posebej izpostavljamo tri:

Gearbest ThiEYE Dr.X
ThiEYE Dr.X

Mali letalnik s stabilizacijo in obstankov v zraku, ki snema v polni visoki ločljivosti. Koda GB-THTiEYE ceno zniža na slabih 48 evrov.

Gearbest Xiaomi Mitu
Xiaomi Mitu

Xiaomijev dron je dober za zračne akrobacije in bitke, če jih je v zraku več. Snema v 720p. Dobiš ga za dobrih 60 evrov iz evropskega skladišča.

Gearbest Hubsan X4
Hubsan X4

In pa še letalnik z GPS-om in malce daljšim trajanjem baterije (12 min) za malce več kot sto evrov, prav odposlan iz EU.

Gearbest Xiaomi Mi Band 3
Xiaomi Mi Band 3

Zapestnica z daleč najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto. Ali še drugače, med njo in (večinoma boljšimi) ameriškimi tekmicami je velik cenovni prepad, ki ga lahko upravičijo le redki. S kodo IVBAND3 ceno znižaš na 20 evrov in pol, s čimer pošiljka ne zapade pod plačilo davka. Gre pa za mednarodno različico, ki nima težav z jezikom uporabniškega vmesnika. Več kot priporočljiv nakup!

Gearbest Beelink N50
Beelink N50

Mali namizni računalnik s kar spodobno konfiguracijo. Poganja ga procesor Pentium Silver (N5000), ima 8 GB pomnilnika in 128 GB diska SSD, izhoda HDMI obljubljata hkraten priklop dveh monitorjev do 4K/60 Hz, vgrajeni so Wi-Fi s podporo za ac in 5 GHz, bluetooth 4.0 in čitalnik pomnilniških kartic. Žal ni prednameščenega operacijskega sistema, je pa cena trenutno znižana. In če izbereš način pošiljanja Priority line obstaja možnost, da paket dobiš neposredno domov, mimo “carine”.

Gearbest Beelink Gemini X55 Ultimate
Beelink Gemini X55 Ultimate

Zelo podobna reč kot zgornja, le da ima procesor Pentium J5005 in malce manj ugledno ohišje. A tudi nekaj deset evrov nižjo ceno.

Gearbest Beelink Gemini X45
Beelink Gemini X45

Za še trideset evrov manj pa se procesor iz Pentuima prelevi v Celerona, ampak še vedno solidnega in aktualnega J4105, pomnilnika pa je šest namesto osem gigabajtov.

Gearbest Teclast F6
Teclast F6

Pred kratkim smo začeli preizkušati mali prenosnik F5 znamke Teclast, tole pa je malo večja in zmogljivejša različica. Tu je namreč zaslon 13,3-palčen, procesor pa core m3. Pomnilnika je 8 GB in diska 128 GB, ki ga je mogoče zamenjati, enako kot pri F5. Računalnik tehta malo manj kot 1,4 kg. Neposredno iz EU ga lahko dobiš za 437 evrov, kar se nam zdi dobra cena za tako vrsto in opremljenost prenosnika.

Gearbest Beelink GT1 Ultimate
Beelink GT1 Ultimate

Androidni večpredstavnostni predvajalnik s tremi gigabajti pomnilnika in 32 GB shrambe ter lepim naborom priključkov. Iz evropskega skladišča ga dobiš za približno sedemdeset evrov.

Gearbest Svetilka za nočno omarico
Svetilka za nočno omarico

Deluje na baterije in zaznava kretje za prižiganje, ugašanje in tako naprej.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
6 komentarjev
  • Katero opcijo je treba izbrati, da bo Oneplus poslan znotraj EU? HK, HK-4 ali Fast-30? Predvidevam, da zadnjo? Bo zagotovo to potem odposlano iz EU?

      • This coupon has reached its maximum limit. Imate morda še kakšnega delujočega? Kaj je pa s tem zavarovanjem za safer delivery (11,62 EUR)? A je to smiselno vzeti al ne (če se vzame iz EU skladišča)?

        • Novega kupona trenutno ni. Pa tudi prejšnji je bil samo za HK ali kitajsko skladišče, ne za evropsko. Kolikor vidim, je cena tudi iz slednjega precej ugodna. Zavarovanje se mi zdi smiselno za kakšne drone ali podobne bolj krhke zadeve, s telefoni, računalniki in nasploh večino robe običajno ni težav. Škatli se lahko na robovih malo pozna premetavanje, to pa je tudi to.

  • Evo pravkar naročen Jumper EZBook X4, seveda preko Tehnozvezdje povezave. Hvala za nasvet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja