Izžrebali smo prejemnike nagrad, zdaj pa se moramo ukvarjat s testi, ker je želja ogromno
Tehnozvezdje 26. junija 2018 ob 09:13

Dela in idej za teste imamo vsaj še za nekaj let. Brez vsega dodatnega, kar se bomo še sami izmislili v nadaljevanju, samo s predlogi, ki ste jih dali za sodelovanje v nagradni igri. Članek o njej je dobil lepo število komentarjev, lahko pa bi bil deležen še precej večjega, ker si je čas za to vzel le manjši del bralcev. Toda že iz vsega predlaganega in zaželenega bomo lahko potegnili veliko iztočnic in se poskusili dokopati še do kakšne naprave, ki ji doslej nismo namenjali toliko pozornosti.

Najprej hvala za pohvale in donacije, ki ste nam jih sproti namenili. Pa tudi za kakšno kritiko ali sugestijo, s čim bi se lahko še izboljšali. Že doslej smo delali na tem, da bi pisali o čim širšem spektru tehnologij, storitev in izdelkov. In da bi tudi v praksi testirali še marsikaj drugega, ne samo telefone. Prepričani smo, da smo se glede tega že do zdaj izkazali, saj smo na tem spletišču opisali marsikaj, česar ni preizkušal in o tem objavil članka nihče drug v Sloveniji. Vidimo pa, da imate še ogromno želja in da moramo zajeti še veliko nepokritih področij, med njimi električne skiroje, naprave za pametni dom in gospodinjstvo, zvočnike z navideznimi pomočniki, večpredstavnostne predvajalnike, pa tudi bolj klasične, kot so tiskalniki, slušalke (tudi take, ki zvok prenašajo čez kosti), prenosniki, nosljive naprave in še in še.

Z omejeno ekipo in še bolj omejenimi financami, pa tudi z ne najboljšo dostopnostjo do testnih primerkov v naši državi, vseh idej in želja ne bomo mogli uresničiti. Vsaj nekatere pa zanesljivo bomo. Tako se že v kratkem nadejamo novih pametnih zapestnic, trenutno preizkušamo zelo intriganten projektor, prihaja prvi opis tiskalnika na Tehnozvezdju, pa kakšen nov preizkus fotoaparatov in še česa se lahko nadejate že čez poletje. Jesen pa bo tako ali tako pestra, tudi z dvema ali tremi sejmi, ki se jih bomo udeležili. Zagotovo gremo konec avgusta v Berlin na sejem IFA, od koder pričakujte poročanje o novostih pri zabavni elektroniki in beli tehniki. Dober mesec kasneje si bomo v Parizu ogledali avtomobilske premiere. Vmes pa bomo morda še v Kölnu na Photokini ugotavljali, kam gre fotografska panoga.

Epsonov laserski projektor z zelo kratko projekcijsko razdaljo (Ultra Short Throw) je ena od naprav, ki jih trenutno preizkušamo in pomeni razširitev dosedanjih področij.

Ampak bodi dovolj o tem. Idej ste dali res mnogo, večina jih je vrednih razmisleka, glede marsičesa lahko svetujemo in predvsem nas veseli, da cenite naše znanje in mnenja. Vemo pa, da ste zdaj tu predvsem zaradi nagrad. Kot smo obljubili, bomo med srečneže razdelili telefon Alcatel 5, zvočnik bluetooth Philips, tekaške slušalke bluetooth JBL in zunanjo baterijo Samsung. Izžrebance lepo prosimo, da se nam oglasijo na naš e-poštni naslov, objavljen je spodaj, da pa se sporočilo poslati tudi prek obrazca, in nam sporočijo pravo ime in naslov, da lahko odpošljemo tokratna darila. Tokratni srečni izžrebanci pa so:

Miha Petelin bo imel kmalu nov telefon – Alcatel 5.

Jaki prejme zvočnik Philips Spin 360.

Rok Istenič bo glasbo poslušal s slušalkami JBL E25BT.

Roman Šegula pa bo lahko telefon ali kaj drugega polnil z baterijo Samsung.

Čestitke vsem nagrajencem in še enkrat hvala za sodelovanje ter vse pohvale in kritike. Do naslednjič!

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Avtor Tehnozvezdje
mm
Prispevek je skupno delo uredništva oz. več avtorjev, zato se ne da podpisati enega posameznika.
Tehnozvezdje - prispevki
1 komentar
  • Pozdravljeni.
    Najprej bi se vam zahvalil za nagrado prenosno baterijo samsung. Moji podatki so:
    Roman Šegula
    Hrib 9,
    6276 Pobegi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja