Izžrebali smo prejemnike Miklavževega telefona in slušalk
Matjaž Ropret 18. decembra 2019 ob 06:34

Vprašanje za sodelovanje v naši Miklavževi nagradni igri je zahtevalo vsaj nekaj razmisleka, zato smo veseli, da ste lepo sodelovali in tudi omenili pester nabor tehnologij, ki so najbolj zaznamovale iztekajoče se desetletje. Med njimi so take, ki so nedvomno tudi na našem seznamu, denimo napredek mobilniške fotografije, LTE, umetna inteligenca, droni, bluetooth in še kakšna, z nekaterimi pa ste tudi presenetili, saj ste med drugim omenjali androidno televizijo, programsko opremo kot storitev in e-črnilo. Naš pogled na to še prihaja, če le preživimo še zadnja dogovarjanja glede sodelovanj za prihodnje leto in vsa prednovoletna kosila. 😀

Da ne zavlačujemo po nepotrebnem. Tule so nagrajenci tokratnega žrebanja. Upamo, da smo se vse priimke, ki so bili zapisani brez č-jev, pravilno raztolmačili, v nasprotnem primeru pa se opravičujemo za napačno sklepanje. Kot vedno pozivamo izžrebance, da se nam oglasijo na e-poštni naslov info(at)tehnozvezdje.si (kjer (at) seveda predstavlja @, a tak zapis zaradi botov, ki prežijo na naslove) in nam sporočijo točen naslov, kamor lahko pošljemo nagrado. Peterici dobitnikov nagrad čestitke, vsem skupaj pa najlepša hvala za sodelovanje z mnenji in utemeljitvami.

Nagrade prejmejo:

Wiko View 3Andrej Dolničar
JBL E25BTMarko Koplan
JBL Tune 500BTRobert Plavčak
Motorola Pulse EscapeAndrej Avguštin
TCL SOCL300BTAlbin Markovčič
Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja