Imamo zmagovalca nagradne igre za bon v trgovini Gearbest
Matjaž Ropret 17. novembra 2017 ob 10:30

V zadnjem tednu ste imeli možnost prebrskati po trgovini Gearbest in vpisati najljubši izdelek za sodelovanje v nagradni igri. Zmagovalcu so iz te prodajalne obljubili kupon za 150 evrov in si bi tako lažje uresničil sanjski nakup. Sodelovalo vas je skoraj 50, zmagovalec pa sledi malo nižje. Najprej velja na kratko pogledati, kaj vse ste omenjali v svojih komentarjih.

Izbira najljubših izdelkov je bila zelo raznolika in zanimiva. Prevladovali so, pričakovano, telefoni, vendar pa vas je precej našlo tudi kaj drugega. In že med telefoni je bila velika pestrost. Od različnih Xiaomijev, cenejših in dražjih, Motorol in Oneplusov do precej manj znanih znamk, kot je denimo Bluboo. Kar popularna izbira so bile tudi pametne ure, med njimi najbolj pogosto že preizkušena Huami Amazfit, to je izbral tudi nagrajenec. A tudi kakšna druga, denimo kvadratna različica tega modela. Pač niso vsi za standardno okroglo obliko. Nekateri ste si zaželeli gospodinjskega pomočnika, ki bo sproti sesal namesto vas. Domnevam, da si težko omislite izdatek 500 ali več evrov za robotski sesalnik, zato so cenejše kitajske alternative zelo mamljive. Vzpon vlogerstva in nasploh snemanje videa 4K s telefoni sta prinesla potrebo po dobrem umirjanju slike, zato so “gimbali”, stojala z aktivnim umirjanjem izbira več sodelujočih.

V podobno sfero, le malo dražjo, sodijo tudi droni. Kdo bi rad preizkusil 3D-tiskanje, spet drug pa bi si opremil stanovanje s pametnimi elementi in tako avtomatiziral določene funkcije. Atraktivni so očitno tudi kitajski prenosniki, ki res ponujajo dobre specifikacije za svojo ceno in tudi izgledajo precej premijsko. Pozabiti ne smemo še električnih skirojev, ki so se med odgovori tudi pojavili več kot enkrat. Vsekakor fina možnost premikanja po mestu. Zanimivih izdelkov je, kot se je izkazalo, veliko, zato upamo, da bomo lahko še kdaj ponovili nagradno igro.

Tokratni srečni izžrebanec pa je Gorazd Padar! Prosimo, čim prej se nam oglasi (naš naslov je na dnu strani), da uredimo podrobnosti. Vsem ostalim pa najlepša hvala za sodelovanje z domiselnimi komentarji in tudi nasploh za spremljanje našega portala. Pa več sreče v naslednjem žrebanju, upamo, da še letos. In seveda lahko spremljate najboljše ponudbe iz trgovine Gearbest in ostalih, z nakupi pa pomagate nam, da lažje delamo naprej. Hvala!

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja