Imamo dobitnika telefona Nokia XR20!
Matjaž Ropret 18. junija 2022 ob 08:15

Hvala vsem za sodelovanje v nagradni igri, ki smo jo začeli prejšnjo soboto. Zdaj jo zaključujemo z objavo imena srečnega dobitnika

V žrebu smo upoštevali vse komentarje pod člankom, v katerem smo razglasili nagradno igro, ki so odgovorili na obe vprašanji iz videa. Torej, katera je bila vaša najljubša Nokia in zakaj. Tisti (na koncu sta bila morebiti dva), ki so povedali zgolj ime najljubše Nokie, se v žreb niso uvrstili. Prav tako ne, kdor je komentiral zgolj v Youtubu ali na Facebooku. Navodilo v videu je bilo namreč jasno – napisati je bilo treba v komentarjih pod člankom. Po kronološkem vrstnem redu vpisa komentarjev (z odgovorom na obe vprašanji) smo nato vnesli imena sodelujočih v tabelo, jo nato premešali (z dodajanjem naključnih decimalnih števil za imeni in njihovim razvrščanjem od najmanjšega do največjega) in s pomočjo aplikacije na telefonu izžrebali zaporedno številko srečnega dobitnika telefona.

Še preden razglasimo dobitnika robustne Nokie, pa nekaj besed o komentarjih. Spomnili ste ne na veliko v svojem času priljubljenih modelov telefonov, seveda pa so nekateri prišli na plano večkrat, denimo 3310 (ali 3210), ki je bila seveda precej pogosta, ali pa 6310(i), zelo čislan poslovni telefon, pa modeli iz serije E z odlično tipkovnico in še nekateri. Začuda nihče ni omenil katerega od modelov Communicator, se je pa našla kakšna Lumia. Med razlogi je prevladovala dolga avtonomija baterije, poleg tega pa še kakovost ohišja in izdelave, dobra tipkovnica, zamenljivi pokrovi, igra Kača in še kaj. Zdaj pa k zmagovalcu …

… to je bralec, ki se je podpisal kot Marko. Iz e-poštnega naslova lahko izluščimo tudi priimek, vendar ga ne bomo objavili. Zanimivo pa je, da je izžrebanec kot edini glasoval za Nokia N9, pri kateri mu je bilo všeč veliko prijetnih podrobnosti sistema MeeGo. Vsekakor zanimiva izbira, a žal je bil ta telefon z novim operacijskim sistemom neuspešen Nokijin poskus, ko se je obdobje Symbiana že iztekalo, pravega nadomestka pa Nokia še ni imela. Marka prosimo, da se nam oglasi po e-pošti na naš info naslov in nam sporoči, kam naj pošljemo nagrado.

Čestitke Marku, vsem pa še enkrat hvala za sodelovanje in upamo, da lahko v doglednem času spet kaj podarimo.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.