Huawei za slušalke FreeBuds 4 pridobil potrdilo o okoljski odličnosti
PR 17. avgusta 2021 ob 11:12

Huaweiju je švicarska organizacija SGS za najnovejši model izredno lahkih in udobnih pravih brezžičnih slušalk (TWS) s tehnologijo aktivnega izničevanja hrupa druge generacije (ANC 2.0) in visoko kakovostnim zvokom, Huawei FreeBuds 4, izdala pametno zeleno potrdilo.

Globalni tehnološki velikan Huawei je objavil, da so brezžične slušalke FreeBuds 4 s strani mednarodno priznane organizacije za inšpekcijske preglede, ocenjevanje, testiranje in certificiranje SGS prejele pametno zeleno potrdilo. Strokovnjaki so v postopku preverjanja ustreznosti slušalke celovito ocenili glede na varnost vgrajenih materialov, varnost uporabe in nošenja, zaščito pred sevanji ter varnost in učinkovitost baterije. Priznanje, ki dokazuje vodilno raven varstva okolja, zdravja in zagotavljanja varnosti, so že prejele tudi slušalke Huawei FreeBuds Pro in FreeBuds 4i.

Huawei je z zelenimi in energetsko varčnimi tehnološkimi inovacijami predan izpolnjevanju družbene odgovornosti ter varovanju zdravja in okolja. Po letih napredka so namreč zeleno zasnovo varovanja okolja vključili na vse ravni delovanja podjetja, od načrtovanja izdelkov, oblikovanja, preko raziskav in razvoja do proizvodnje, dobav in vzdrževanja izdelkov. 

Vgrajeni materiali: Prave brezžične slušalke postajajo vse bolj priljubljene po zaslugi udobja in prenosljivosti. Ker gre za izdelke, ki so ves čas v stiku s kožo, so pozornost namenili varnosti uporabe in varovanju okolja. Huawei je celo presegel predpise, saj so si zastavili neverjetno stroge zahteve okoljske primernosti embalaže glede deleža plastike, papirja in uporabe trajnostnega črnila.

Varovanje zdravja: Slušalke Huawei FreeBuds 4 ne izpolnjujejo le obveznosti mednarodnih standardov varne jakosti zvoka slušalk Bluetooth, temveč nudijo funkcije odpravljanja hrupa v različnih primerih rabe. S tem je zagotovljena višja raven varovanja sluha in ustvarjena prijetnejša izkušnja poslušanja.

Nošenje: Slušalke FreeBuds 4 so zaradi nizke teže in natančne izdelave izredno udobne za nošnje, ne glede ali gre za dolgotrajno ali kratkotrajno uporabo. Ocena ocenjevalcev je zato izredno pomembna, saj omogoča preprostejše iskanje najbolj udobnega para ušesnih čepkov.

Varnost pred sevanjem: Kar zadeva varnost pred elektromagnetnim valovanjem, je vrednost SAR več kot 40 nižja od mednarodno sprejete kot primerne, kar dokazuje Huaweievo zavezo k zaščiti zdravja uporabnikov.

Varnost baterije: Prav tako je v skladu z najvišjimi standardi zasnovana baterija, kjer je poleg zagotavljanja dolge življenjske dobe poskrbljeno tudi za varnost delovanja. Litijeve baterije so zaščitene pred pregrevanjem, preobremenitvijo in kratkim stikom. Slušalke zaznajo in se primerno odzovejo na previsoke ali prenizke temperature ter so prestale vse mehanske in termične teste.

Odlične zmogljivosti

Za učinkovito izničevanje hrupa v različnih situacijah, slušalke FreeBuds 4 uporabljajo tehnologijo prilagajanja ušesom (AEM – Adaptive Ear Matching). Med vklopljeno funkcijo aktivnega izničevanja hrupa ušesna čepka samodejno zaznata obliko obeh ušes in določita optimalne nastavitve za vsakega uporabnika posebej, s čimer so pri Huaweiu dosegli najbolj udobno izkušnjo uporabe tovrstnih slušalk do zdaj

Udobnost je ključna pri zagotavljanju optimalne uporabniške izkušnje. V primerjavi s slušalkami Huawei FreeBuds 3, so nove Freebuds 4 doživele kar 13 optimizacij velikosti, kar se je odrazilo tudi na zmanjšanju teže. Ušesni čepek namreč tehta vsega 4,1 g. Poleg tega je ohišje slušalk ukrivljeno za boljše prilagajanje. Posledica niza optimizacij pa nista le boljše udobje pri nošenju in večja togost, temveč so vplivale tudi na izboljšano delovanje aktivnega izničevanja hrupa. 

Posebej pomembna je funkcija povezave z dvema napravama. Ne glede ali gre za napravo Huaweia ali katero od pametnih naprav s sistemi Android, iOS in Microsoft, vse lahko povežete s slušalkami Huawei FreeBuds 4. Na ta način lahko uživate v najljubši glasbi, filmu ali seriji, ne da bi zamudili klic, saj slušalke v tem primeru samodejno zaustavijo predvajanje in se preklopijo na pametni telefon. 

Zanimiva ponudba ob prednaročilu nove tablice

Dolgo pričakovan tablični računalnik Huawei MatePad 11 je prispel na slovenski trg! V prednaročilu je na voljo po odlični ceni 469 €. Vsi, ki ga boste naročili do 22. avgusta oziroma do razprodaje zalog bosteo brezplačno prejeli še odlično pisalo M-Pencil druge generacije in magnetno tipkovnico v vrednosti več kot 150 €. Redna prodaja se začne 23. avgusta.

Huawei MatePad 11 se pridružuje družini tabličnih računalnikov Huawei in je prvi s hitrim 120-herčnim zaslonom ločljivosti 2.560 × 1.600 slikovnih pik. Ponuja neverjetno tekoč prikaz slike pri široki paleti vsebin. Visoka hitrost osveževanja se še posebej dobro izkaže pri video posnetkih in igrah, kar omogoča popolno uživanje v podrobnostih in gladki grafiki, prednosti zaslona pa se pokažejo tudi med brskanjem po spletnih straneh in dokumentih. Z impresivno hitrostjo osveževanja omogoča tudi zelo občutljiv vnos rokopisa, medtem ko prilagajanje hitrosti podaljšuje življenjsko dobo baterije.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.