Huawei predstavil storitev »od vrat do vrat«
PR 9. aprila 2020 ob 11:18

Da bi pomagal svojim uporabnikom, je Huawei predstavil brezplačno storitev »od vrat do vrat« za imetnike naprav Huawei, ki so še v garanciji.

Ker dobro vedo, kako pomembna je uporabniku prijazna storitev, je Huawei omogočil, da naprave, ki so v garanciji, a potrebujejo popravilo, na domu uporabnika prevzame kurir in jih odnese v servisni center. Usposobljeni strokovnjaki jo bodo popravili, nato pa očistili in razkužili v skladu s strokovnimi zahtevami. Na ta način bodo zagotovili, da bo vsaka naprava, ki bo poslana nazaj uporabniku čista in sterilizirana, zato jo bo lahko takoj spet začel uporabljati. Prevzem in kasnejša dostava je zanj brezplačna.

Uporabniki se na storitev »od vrat do vrat« lahko prijavijo:

  • Na uradnem Huaweievem spletnem mestu
  • Prek telefonske številke: 080 9808

Storitev je že na voljo za vse naprave Huawei: pametne telefone, tablične računalnike, prenosnike, pametne ure, omrežne usmerjevalnike in modeme.

Več na povezavi: https://bit.ly/OdVratdoVrat

Huawei je sicer pred kratkim predstavil nove premijske modele pametnih telefonov Huawei P40, Huawei P40 Pro in Huawei P40 Pro+ in novo pametno uro Huawei Watch GT 2e. Pred časom pa so predstavili tudi cenovno ugodni pametni model Huawei P40 lite za mlade uporabnike. Poleg zmogljivih procesorjev ter poudarka na fotografski odličnosti jih odlikuje tudi tržnica AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja