Huawei nova 9 je poln zanimivih in uporabnih aplikacij!
PR 3. novembra 2021 ob 09:15

S pričakovano predstavitvijo nove serije pametnih telefonov nova se pozornost preusmerja na aplikacije, ki bodo zanje na voljo. Poglejmo, kako je Huawei v zadnjih mesecih nadgrajeval seznam aplikacij, da bi zadostil potrebam uporabnikov.

Kljub temu, da povprečni uporabnik nikoli ne uporabi več kot 100 aplikacij, mnogi celo veliko manj, sta njihova izbira in dostopnost bistveni lastnosti uporabniške izkušnje. Večina si seveda želi osnovnih aplikacij, kot so TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Viber, Tinder, Booking.com in Zoom, zato so na telefonih serije nova bodisi že naložene bodisi dostopne v trgovini AppGallery bodisi dostopne prek iskalnika Petal, ki omogoča prenos aplikacij na vse pametne telefone z mobilnimi storitvami Huawei (HMS). Prenos in namestitev prek slednjega je varna, saj je zagotovljeno, da je aplikacija prenesena neposredno iz spletne strani razvijalca in s tem zagotavlja varnost in pristnost.

Na pametnih telefonih serije nova so prek iskalnika Petal na voljo tudi aplikacije Netflix, Prime Video in LinkedIn. V kolikor ste ljubitelj video vsebin in igric vas bodo vaše najljubše aplikacije zagotovo navdušile na najnovejšem pametnem telefonu Huawei nova 9, saj ponuja zaslon z 120 Hz hitrostjo osveževanja in ima 16,68-centimetrski (6,57-palčni) zaslon sposoben prikazati 1,07 milijarde barv. Nova 9 se ponaša tudi s 300-herčnim vzorčenjem plasti občutljive na dotik in barvnim obsegom P3, ki ustvari gladke in poglobljene slike polne podrobnosti. Še tako zahtevne slike in posnetki vas bodo navdušili v čistih barvah.

Priljubljene aplikacije na dosegu roke

Digitalne storitve uporabljamo ves čas, toda zadnje leto in pol so pridobile na priljubljenosti. Kako bi sicer varno dobili hrano in druge potrebščine, ko je bil dostop do restavracij in trgovin omejen. Bodoči uporabniki pametnih telefonov serije nova bodo na njih našli globalni aplikaciji Bolt Food in Glovo, kot tudi kup drugih aplikacij iz sveta digitalnih storitev. Aplikacija ponudnika prevozov Bolt ter storitvi pretočne glasbe Deezer in Tidal, so le trije primeri kakovostnih storitev za odlične cene.

Pametni telefoni so postali osrednja naprava za vodenje in čeprav so v AppGallery na voljo nekatere znane navigacijske aplikacije, telefone serije Huawei nova odlikuje aplikacija Petal Maps. Vizualno bogato in funkcionalno orodje, ki poleg navigacije nudi informacije o prometu in javnem prevozu. Na voljo so še številne druge alternative Googlovim aplikacijam, kot so brskalnik z nemoteno in brezhibno uporabniško izkušnjo, digitalni pomočnik Huawei Assistant in Huaweieva hramba v oblaku za varno hranjenje fotografij, videov, stikov in zapiskov. Poleg tega boste našli še odličen odjemalec elektronske pošte.

Pri uporabi aplikacij, kot je navigacija in glasba, video posnetki, pa je še kako pomembna avtonomija baterije. Kot je splošno znano imajo določene aplikacije veliko porabo, za kar je dobro, da imamo telefon, ki ima dolgotrajno avtonomijo baterije in možnost hitrega polnjenja. Zato je Huawei nova 9 več kot pravi naslov za uporabo aplikacij, saj v celoti beterijo napolni v pičlih 38 minutah.

Vse več aplikacij

Uporabniki imajo različne potrebe, saj so aplikacije nujne za dostop do novic, zagotavljajo navigacijo, omogočajo finančne transakcije, spremljajo zdravje in dobro počutje ter nas povezujejo s koristnimi digitalnimi storitvami. Uporabniki pametnih telefonov serije nova bodo ugotovili, da imajo dostop do več tisoč aplikacij iz različnih kategorij.

Huawei zadnjih nekaj let tesno sodeluje z razvijalci pri uvajanju novih in izboljšanih aplikacij, ki ustrezajo potrebam vsakega uporabnika. Ker so ključne kategorije, kot so finance, navigacije in mobilne igre, zahtevale veliko truda in časa pri zagotavljanju globalnih in lokalnih vsebin, se Huawei zadnje čase trudi zapolniti vrzeli v drugih. V trgovino AppGallery ves čas dodajajo nove, vendar je že zdaj na voljo več kot 140 tisoč aplikacij z integriranimi storitvami HMS. Poleg ogromnega seznama aplikacij, ki jih zlahka najdete s pomočjo iskalnika Petal.

Za katerokoli aplikacijo se boste že odločili je dejstvo, da jo boste uporabljali na telefonu za katerega je dobrodošlo, da je ergonosko oblikovan, je prijeten na dotik in lahek za uporabo. To še posebej dobro vedo ljubitelji igric, bralci in entuziasti družbenih omrežij, ki lahko držijo telefon v roki tudi več ur. Huawei nova 9 ponuja udobje v roki, saj tehta le 175 gramov in ima debelino zgolj 7,77 milimetrov, kar omogoča, da je telefon v dolgotrajni uporabi s prijetno izkušnjo.

Huawei nova 9 in pestra ponudba aplikacij je že na voljo na slovenskem trgu. Huawei nova 9 ima v maloprodaji priporočeno ceno 499 EUR.

Huawei pa v mesecu novembru vabi tudi na največji fotografski natečaj za pametne telefone Next-Image Awards 2021. Letošnji slogan je »Navdih v središču pozornosti« in poteka na globalni ter lokalni ravni. Sodelujete lahko preko dveh platform, in sicer Huawei skupnosti https://consumer.huawei.com/si/community/next-image/ in Instragrama. Na obeh platformah vas čakajo privlačne nagrade. Na globalem natečaju Next-Image 2021 je glavna nagrada ustvarjalni sklad v višini 10.000 dolarjev. Metem ko na lokalnem natečaju Next-Image 2021, ki poteka preko Instagrama, lahko osvojite najnovejši pametni telefon Huawei nova 9. Dodatne informacije o sodelovanju na Huawei Next-Image Awards 2021 so na voljo TUKAJ: https://consumer.huawei.com/si/community/details/topicId_30223/

Več informacij na Huawei nova 9 so na voljo: https://consumer.huawei.com/si/

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.