Hladilnik za dinamičen življenjski stil in ljubitelje lepega
PR 26. oktobra 2021 ob 10:02

Bespoke hladilnik ni samo lep in funkcionalen, ampak izpolnjuje potrebe vsake družine in vsakega posameznika z dinamičnim življenjskim stilom.

Življenjske navade so se v zadnjih letih korenito spremenile. Tempo je postal hitrejši, prostega časa je vedno manj, po drugi strani pa vedno več pozornosti namenjamo našemu zdravju, tudi temu, kako se prehranjujemo.

Če je bil hladilnik včasih namenjen shranjevanju jedi in večjih količin živil v zamrzovalniku, hladilnik pa shranjevanju osnovnih sestavin, med katerimi so se najpogosteje znašli mleko, maslo, kisla smetana ter nekaj kosov zelenjave, na primer solata, paradižnik in južna zelenjava, je danes njegova vsebina veliko bolj raznovrstna in bogata. Predvsem pa zahteva precej več prostora in vedno večjo fleksibilnost, in to ne samo ko govorimo o postavitvi polic in možnostih, da spreminjamo njihovo višino.

Sestavite si hladilnik po svojih potrebah in okusu

Samsung Bespoke hladilniki omogočajo fleksibilnost, zaradi katere so sestavine v hladilniku razporejene tako, kot si želi vsak posameznik, obenem pa uporabniki zaradi izjemno dobrega hlajenja lahko preženejo tudi skrbi, da bi se hitro pokvarile.

Potrebe, ki jih narekuje dinamičen življenjski stil, Samsung Bespoke kot prvo izpolnjuje s svojim modularnim pristopom, saj hladilnik, ki ste ga kupili, lahko enostavno dopolnite še z enim modulom ali dvema. Družina, ki se je povečala za enega družinskega člana, bo morda potrebovala večji hladilnik. Če imate Samsung Bespoke, to ne pomeni menjave celotnega hladilnika. Obdržite lahko starega in ga preprosto dopolnite z dodatnim modulom, ki bo hladilnik tako rekoč podvojil.

Ali pa boste ugotovili, da potrebujete dodaten zamrzovalni del. Nič lažjega, novi zamrzovalni del Bespoke se bo s hladilnim delom Bespoke, ki ga že imate, ujel, kot da je že od vedno del njega. A tu se možnosti kombiniranja še ne končajo. Tako lahko na primer izberemo hladilnik z enojnimi vrati ali zraven dodamo še en modul ali dva, lahko pa v kombinacijo vključimo hladilnik z dvojnimi vrati, kjer zgornja vrata odpirajo hladilni prostor, spodnja pa zamrzovalni. Vsa vrata pri hladilnikih Samsung Bespoke se sicer odpirajo tako, da so poravnana s sosednjimi vrati, oziroma tako, da se odprejo pri 90 stopinjah, ne da bi se rob zataknil ob steno, zato hladilnik lahko postavite, kamorkoli želite, stene pa vam nikoli ne bodo v napoto.

Lep po zunanjem videzu, skrben do živil v notranjosti

Samsung Bespoke se dobro ujame tudi z drugimi elementi v kuhinji, po drugi strani pa je stilsko tako eleganten in sodoben, da se zlahka kosa z najlepšimi kosi pohištva. Na voljo je šest materialov (satenasto steklo, glamurozno steklo, čisto steklo, glinena kovina, nerjaveče jeklo in jeklena kovina) in šest čudovitih barv (nebeško modra, barva sivke, srebrna, bela, črna in bež), zaradi velike prostornine, ki omogoča pregledno razporeditev živil, pa je z malo discipline lepa tudi njegova notranjost.

Večfunkcijska dvostopenjska zložljiva polica s širšo in bolj ploščato obliko Rack & Shelf™, ki jo je mogoče izvleči ali potisniti nazaj v hladilnik, poleg tega pa se zloži na pol, omogoča lažje shranjevanje večjih predmetov in visokih steklenic, ki jih sicer lahko shranite tudi v vratih hladilnika. Omeniti velja tudi nadvse učinkovito toplotno izolacijsko tehnologijo SpaceMax™, ki omogoča tanjše stene hladilnika, led pa bo pregnala tehnologija No Frost sploh, ki izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu.

Bespoke ponuja tudi možnosti Power Cool in Power Freeze, ki s hitrim dovodom zelo ohlajenega zraka v hladilnik ali mrzlega zraka v zamrzovalnik na hitro ohladita ali zmrzneta živila ali pijačo. Tu je tudi inovativna cona Flex, ki ima pet stopenj prilagajanja temperature hladilnika in jo lahko nastavite za zamrzovanje, nežno zamrzovanje, meso in ribe, sadje in zelenjavo pa tudi za pijačo. Humidity Fresh + skrbi za optimalno vlažnost in ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostane sveža in sočna, Optimal Fresh + pa vsebuje predele, ki jih je mogoče razdeliti na dve coni, ki hrano ohladijo pri različnih temperaturah, hkrati pa ohranijo svežino hrane do dvakrat dlje.

Vmesnik Cool Select + omogoča še, da uporabnik z enim dotikom lahko spremeni stopnje hlajenja, čemer lahko izbira med štirimi možnostmi: Cool (2°C), Chill (-1°C), Soft Freeze (-5°C) te Freeze (-15°-23°C), vsak hladilnik Samsung Bespoke pa ima na zadnji steni tudi kovinsko ploščo, ki pomaga ohranjati optimalno notranjo temperaturo in preprečuje izgubo hladnega zraka, ko so vrata hladilnika odprta.

Posebno ugoden čas za nakup

Kaj vse za sodobnega uporabnika ponujajo hladilniki Bespoke, si lahko ogledate na spletni strani www.samsung.com/si/refrigerators/bespoke-refrigerator/. V tem času pa je nakup še posebno ugoden.

Samsung za določene modele Samsung hladilnikov, kupljene v obdobju med 1. 9. in 31. 12. 2021, v sklopu posebne promocije namreč daje kar 5-letno garancijo. Za določene modele hladilnikov, ki bodo kupljeni med 1. 10. in 14. 11. 2021, pa ponuja tudi posebni, do 20-odstotni popust. Več informacij o promociji 5 let garancije najdete na https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2021, več informacij o posebnem popustu pa na https://www.samsung.com/si/offer/smart-saving-2021/.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja