Glej tekme NBA zastonj, dokler je Dallas z Luko v igri za naslov
Matjaž Ropret 20. maja 2022 ob 08:38

Ljubitelji košarkarske lige NBA in Luke Dončića si lahko tekme nekaj prihajajočih tekem ogledajo brezplačno prek opcije NBA League Pass pri operaterju A1 Slovenija.

V najmočnejši košarkarski ligi na svetu sta v teku konferenčna finala, ki bosta določila, kateri ekipi se bosta nato v velikem finalu pomerili za letošnji naslov. Na zahodu si nasproti stojijo Golden State Warriors iz San Francisca z velezvezdnikom Stephenom Curryjem in Dallas Mavericks z Luko Dončićem v glavni vlogi. V vzhodni konferenci sta ostali še ekipi Miami Heat in Boston Celtics. Najmanj, dokler do trajal prvi dvoboj, A1 opcijo NBA League Pass svojim naročnikom ponuja brezplačno, če se Dončićeva ekipa uvrsti v finale, bo »akcija« trajala do konca sezone.

Omenjena opcija sicer ponuja tri možnost. Neomejen ogled tekem za 14,99 evrov na mesec, 8 tekem na mesec za 5,99 evrov ali tri tekme na mesec (uporabnik jih sam izbere) za 2,99 evra. Zdaj so vsi trije nivoji zastonj, po izpadu Dallasa ali koncu sezone pa bo uporabnik dobil sms z obvestilom, da se čez tri dni začne opcija zaračunavati, če je ne izključi.

Po aktivaciji opcije jo je treba povezati z uporabniškim računom v istoimenski storitvi pretočnega videa. Nato pa je mogoče tekme gledati na računalniku (v brskalniku), na telefonu, tablici, pametnem televizorju ali s pomočjo večpredstavnostnega oz. operaterjevega predvajalnika. Aplikacija je na voljo za večino priljubljenih platform, slika v visoki razločljivosti pa je solidna, a ne ravno vrhunska. Morda bo komu všeč, da bo lahko poslušal ameriške komentatorje in gledal še njihove pogovore med polčasoma. Prenosi tekem NBA so sicer v Sloveniji na programih Arena Sport, ki jih imajo v svojih shemah operaterji A1, T-2 in Telekom Slovenije.  

Naslovna fotografija: Dallas Mavericks

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.