Glej in spremljaj nas tudi na Youtubu
Matjaž Ropret 22. novembra 2020 ob 18:01

Na Tehnozvezdju v osnovi pišemo, tak način sprejemanja informacij je marsikomu še vedno najbolj všeč, zraven pa snemamo tudi video prispevke. Ne vedno, ker to zahteva ogromno časa in dela, se pa z Marjanom potrudiva vsaj najbolj izstopajoče in atraktivne naprave pokazati tudi na videu, da je vse skupaj še bolj nazorno, da lahko zraven še kaj razloživa in pokomentirava in da ste zadovoljni tudi tisti, ki raje gledate kot berete.

Slednji ste v bistvu še na boljšem, ker informacijo običajno dobite prej, kajti videe pogosto objavljava prej kot članke o isti tematiki. Je pa dobro, če ste naročeni na kanal Tehnozvezdje na Youtubu in morda še kliknete ikonico z zvoncem, da dobite obvestilo vsakič, ko objaviva kakšen video. Brez skrbi, obvestila ne bodo hodila na telefon (ali računalnik) prepogosto, kaj čisto vsak dan ne zmoreva posneti in zmontirati novega videa, četudi sva v zadnjih dneh mogoče dajala tak vtis.

Najnovejši, če čisto svež video je Marjanovo odpiranje škatle z novo konzolo Playstation 5. Verjetno smo jo dobili med prvimi mediji v Sloveniji in se čez vikend že intenzivno igrali z njo. Tako bomo jutri zjutraj objavili tudi prve vtise v pisani besedi. (dodatek: ta članek je zdaj objavljen).

Pred tem sem naredil rezime po testih vseh šitirih telefonov iz družine iPhone 12. Povedal sem, kako dobri so, kako se razlikujejo med seboj in za koga je primeren kateri od njih.

Tretji video ta teden pa so bili Marjanovi vtisti o avtu Ford Puma, malem “terencu”, ki sploh ni terenske oblike in je v marsičem precej edinstven v svojem razredu. Kdor želi izvedeti več, naj si seveda pogleda, kar je imel Marjan pokazati in povedati.

Seveda je še veliko drugih prispevkov, ki se jih absolutno splača pogledati. In prihajali bodo novi. Zato se le naroči na kanal, v resnici te nič ne stane, nama pa da dodatnega zagona za ustvarjanje. Morda nekoč v prihodnje pa še kakšen cent ali evro od oglasov, ki jih bo Google v vsakem primeru umeščal v videe (na to žal nimamo vpliva, tudi če ne dosegamo meril za “zaslužek” s temi oglasi).

Oba sva si nedavno uredila priložnostni studio, da bova še lažje in bolj kakovostno snemala. Mogoče se odločiva za kakšno oddajanje v živo, da še kaj več poveva o tistih napravah, ki jih testirava, in sproti odgovoriva na kakšno vprašanje. Če bi kdo kaj predlagal ali sponzoriral kakšen video, pa z veseljem poslušava ideje.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja