Glasuj za naj mobilnik leta!
Matjaž Ropret 28. novembra 2017 ob 13:45

Taraaaaa! Še dober mesec je to do konca leto in to pomeni samo eno – da je čas za izbiranje mobilnega telefona leta na portalu Mobile.si! Glasovanje je že tradicionalno, tudi zmagovalec je v zadnjih letih skoraj tradicionalen, vendar bo letos morda v jabolčnem taboru nekaj več medsebojne konkurence in bodo drugi profitirali na ta račun. Morda pa so drugi letos presegli iFon in ponudili kaj bolj izpopolnjenega. Konkurenca se je jeseni vsekakor zaostrila in letošnja končna bera je zelo dobra, izbira pa težka. Tudi takrat, ko cena ne igra nobene vloge.

Za katerega koli se že odločiš, se znajdeš še v bobnu za žrebanje. Kot vedno glasovanje spremljajo nagrade, seveda mobilniške. #kajpadrugega Kakšne so in več o samem izboru pa spodaj, v besedilu, ki so ga pravili kolegi z Mobile.si. In naj zmaga najboljši!

Mnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2017

Bliža se konec leta, zima je po toplem novembru počasi potrkala na vrata, na našem portalu pa je prišel čas za že tradicionalni izbor “mobilnik leta”, katerega na našem portalu izbiramo že trinajsto leto zapored. Kot vsako leto lahko za vaš glas z malo sreče prejmete lepo nagrado.

Ker je mobilnih telefonov preveč, da bi v izboru sodelovali vsi, smo v uredništvu naredili seznam tistih, med katerimi boste Vi v dobrem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv “mobile.si mobilnik leta 2017”. Za vaš glas pa lahko z malo sreče prejmete tudi eno izmed lepih nagrad.

Letos sta pokrovitelja izbora Samsung in Nokia za vas prispevala vsak po eno zanimivo nagrado, dodatne nagrado pa prispeva uredništvo portala mobile.si.

Nagrade so sledeče:

• 1 x Kamera Samsung Gear 360
• 1 x Mobilnik Nokia 3310
• 1 x Selfie stick mini

Kateri mobilnik bo zmagal letos? O tem boste odločali vi, na letošnjem izboru za mobilni telefon leta 2017. Zato vas vabimo, da razmislite kateri je vaš najboljši v tem letu in samo njemu oddate svoj glas!

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja