Glasuj za naj mobilnik leta 2018!
Matjaž Ropret 28. novembra 2018 ob 07:05

Mnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2018

Bliža se konec leta, zima je po toplem novembru počasi potrkala na vrata, portalu mobile.si pa je prišel čas za že tradicionalni izbor “mobilnik leta“. Kolegi, ki ustvarjajo vsebine na tem portalu namreč s pomočjo glasov bralcev najboljši telefon leta izbirajo že štirinajstič zapored. Kot vsako leto lahko za tvoj glas z malo sreče prejmeš lepo nagrado.

Ker je mobilnih telefonov preveč, da bi v izboru sodelovali vsi, so v uredništvu portala mobile.si naredili seznam tistih, med katerimi boste obiskovalci v dobrem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv “mobilnik leta 2018 po izboru obiskovalcev portala mobile.si”. Glasovanje traja od 27. novembra 2018 (torek) do 30. decembra 2018 (nedelja). Nagrajence bodo izžrebali in objavili zadnja dan leta, takrat bodo tudi znani rezultati glasovanja. Vse to pa bo na mobile.si objavljeno do 20. januarja.

Letos je pokrovitelj izbora, podjetje Nokia, za sodelujoče prispevala zanimivo nagrado, dodatne nagrado pa prispeva uredništvo portala mobile.si.

Nagrade so sledeče:

  • 1 x Mobilnik Nokia 6.1
  • 1 x Vodoodporna torbica Seawag
  • 1 x Zaščita zaslona Nano Protect+

Kateri mobilnik bo zmagal letos? O tem boste odločali vi, na letošnjem izboru za mobilni telefon leta 2018. Zato vas vabimo, da razmislite kateri je vaš najboljši v tem letu in samo njemu oddate svoj glas!

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja