Gearbestov november v polnem zamahu
Matjaž Ropret 6. novembra 2018 ob 11:25

Kot smo napovedali, bo začetek novembra v trgovini Gearbest priložnost za nekatere najboljše kupčije leta. Glavna stran, kjer so prikazani izdelki v akciji, kjer lahko loviš kupone za popuste in ostalo je tukaj. Izkoristiš lahko tudi kupon za 50 dolarjev popusta pri nakupu nad 99 dolarji ali sto dolarjev znižanja pri nakupu na 199 dolarji pri nekaterih izdelkih. Tule je nekaj predlogov. Morda najprej obišči to, potem pa poglej še naša priporočila spodaj, ker smo tudi našli nekaj dobrih cen in tudi kod za popuste. Zato kar začnimo.

 

Gearbest Jumper EZBook X1
Jumper EZBook X1

Mali prenosnik z vrtljivim 11,6-palčnim zaslonom. Zasnova je zelo podobna kot pri nedavno preizkušenem Teclastu F5 s Celeronom N4100, le da je pomnilnika tokrat 4 GB, disk pa je razdeljen 64 GB SSD-ja in 64 GB shrambe eMMC. S kuponom GB-TAJPX1 si ceno znižaš na končnih 229 evrov, skupaj s poštnino Priority line.

Gearbest Chuwi Lapbook SE
Chuwi Lapbook SE

Če bi raje večji zaslon, je morda primeren tale 13,3-palčni prenosnik. Tudi v njem teče enak procesor, diska je 128 + 32 GB, pomnilnika pa 4 GB. S kodo GB&TACWlapbookse ceno spraviš na 230 evrov.

Gearbest Teclast F6 Pro
Teclast F6 Pro

In pa še malo zmogljivejši prenosnik. Tega poganja procesor core m3, ima 8 GB pomnilnika in 128 GB diska SSD, vrtljivi zaslon z matriko IPS pa ima diagonalo 13,3 palcev. Koda GBNBTCF6pro ceno s poštnino vred zniža na 356,50 evrov.

Gearbest Prenosni akumulator

Prenosni akumulator

Velika baterija s 150 Wh kapacitete, pravo vtičnico, priključki USB in 12V DC ter svetilko, ki tehta 1,3 kg, je zdaj lahko tvoja za manj kot sto evrov. Kodi za znižanje cene na dobri 87 evrov (nekaj potem doda še poštnina), sta GBOS020a za skladišče Fast-028 in GBOS020c za pošiljanje iz Fast-026. Obe skladišči sta v EU.

Gearbest Xiaomi Mi Box S
Xiaomi Mi Box S

Xiaomijev večpredstavnostni predvajalnik s podporo za pretočne vsebine v 4K HDR ter vgrajenim Googlovim Pomočnikom ter Chromecastom, s kodo GBMIBOXS stane manj kot 50 evrov.

Gearbest Retro konzola
Retro konzola

Komur se toži po starem Gameboyju, si lahko za 15 evrov naroči tole kitajsko kopijo. Vpiši kodo GBKC111110 za nekaj popusta. Majhna cena za nekaj retro zabave.

Gearbest Tablica piši in briši
Tablica piši in briši

Uporaben, zabaven in poučen pripomoček za otroke in še koga. Koda GBKC111129 ceno zniža na tri evre in pol, k čemur prišteješ še dober evro poštnine in to je to.

 

Gearbest Mi Robot
Mi Robot

Xiaomijev sesalni robot prve generacije za dobrih 250 evrov (iz EU).

Gearbest Chuwi GBox
Chuwi GBox

Mali PC s procesorjem Celeron nove generacije in prednameščenim sistemom Windows 10. S poštnino EU Priority Line stane manj kot 170 evrov.

Gearbest Roborock S50
Roborock S50

Še vedno robot z enim najboljših razmerij med ceno in kvaliteto. Trenutno na voljo za 375 evrov s pošiljanjem iz EU.

Gearbest Chuwi Hi9 Air
Chuwi Hi9 Air

Zelo spodobna kitajska tablica za 150 evrov. Izberi način pošiljanja Priority line.

Gearbest Slušalke Xiaomi Piston
Slušalke Xiaomi Piston

S kodo GBKC111111 jih dobiš za pet evrov.

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.


 

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja