Novembrski popusti v trgovini Gearbest
Tehnozvezdje 2. novembra 2017 ob 14:51

Rednim bralcem Tehnozvezdja je verjetno znano, da je ena od spletnih trgovin, s katerimi tesneje sodelujemo, Gearbest. Mi prečesemo ponudbo, dobivamo posebne kode za popuste in objavimo po našem mnenju najbolj zanimive artikle, s čimer ste deležni najboljših cen, nam pa se kakšen odstotek v nakupov šteje v dobro. Ker je na kitajskem takrat, ko pri nas praznujemo Martinovo, nakupovalni praznik, bližata pa se tudi ameriška črtni petek in kiber-ponedeljek, je november mesec za Gearbestove popuste. Na povezavi lahko sami prečešete ponudbo, tukaj pa bomo redno posodabljali seznam izdelkov po našem izboru. Je pa treba po navadi pohiteti, ker so količine zalog s popusti (kodami) omejene.

Poleg kod za znižanje cen specifičnih izdelkov so na voljo tudi popusti za posamezne kategorije, npr. 13-odstotno znižanje za tablice in računalnike. In pa popusti za posamezne znamke (Oukitel, Vernee, itd) pri nakupih nad določeno vsoto. Najbolje se je razgledati in malo poklikati. Trgovina v tem času pripravlja tudi nagradne igre in še kaj. Tule pa je naš aktualen izbor. Opomba – če koda v prvem poskusu ne prime (does not exist), poskusi še enkrat, potem po navadi deluje.

Gearbest Mini kamera
Mini kamera

Mala, skoraj vohunska kamera, ki snema v polni visoki razločljivosti, je na voljo za 12 evrov.

Avtomobilski polnilnik, ki je hkrati sprejemnik bluetooth za prostoročno telefoniranje, s kodo BlackfridaySI04 stane 11 evrov.

Gearbest Lenovo P8Lenovo P8

Tablica z osempalčnim zaslonom in povsem spodobnim procesorjem Snapdragon 625 je s kodo PLwarehouse01 lahko tvoja za 120 evrov (plus pet evrov poštnine). Pošljejo jo s Poljske, tako da zanjo ni dodatnega davka, preden jo daš v košarico, pa pod warehouse option izberi EU-4.

Gearbest Xiaomi Yeelight
Xiaomi Yeelight

Kitajska povezana sijalka nas zaradi brnjenja sicer ni povsem prepričala, vendar imajo drugi z njo boljše izkušnje, tako da morda poskusiti ni greh. S kodo BlackfridaySI03 jo dobiš za devet evrov in pol.

Tablica piši in briši, zelo zanimiva za otroke, je že tako ali tako poceni, s kodo 1111NLSI039 pa jo lahko dobiš za manj kot sedem evrov.

Gearbest Namizna svetilka
Namizna svetilka

S svetečimi diodami, seveda. Vpiši kodo BlackfridaySI02 in bo cena 19,75 evrov, kar pomeni, da pade pod mejo za davek.

Gearbest DJI Mavic Pro
DJI Mavic Pro

Profesionalen dron priznanega proizvajalca DJI lahko s kodo PLwarehouse10 kupiš za 945 evrov. Kar je končna cena, ker pošiljka pride s Poljske.

Gearbest DJI Spark Mini
DJI Spark Mini

Malo manjši in manj zmogljiv, a še vedno zelo zanimiv dron je lahko s kodo PLwarehouse08 tvoj novi snemalni pomočnik za 420 evrov. Prav tako pride s Poljske, brez dodatnega davka.

Gearbest Umidigi Z1 ProUmidigi Z1 Pro

Telefon s šestimi gigabajti pomnilnika, 64 GB shrambe, dvojnim fotoaparatom, 4000 mAh baterijo in podporo za slovenske frekvence lahko s kodo BlackfridaySI10 dobiš za slabih 198 evrov, kar z davkom vred pomeni 250 evrov.

Gearbest Robotski sesalnik iLife
Robotski sesalnik iLife

Sesalnik, ki ga pošljejo s Poljske, kar pomeni, da zanj ni treba plačati uvoznih dajatev, je že tako ali tako poceni, saj stane dobrih 120 evrov (plus sedem evrov poštnine). S kodo ILIFEV7EU pa je cena še za nekaj evrov nižja.

Gearbest Robotski sesalnik iLife A6
Robotski sesalnik iLife A6

Malce drugačen model s priloženo “nevidno” steno pa je s kodo ILIFEA6EU mogoče dobiti za dobrih 163 evrov. Prav tako s Poljske, tako da je treba prišteti le še sedem evrov poštnine.

Gearbest Xiaomi Mi Band 2Xiaomi Mi Band 2

Najbolj priljubljena rekreativna zapestnica, s kodo 1111NLSI033 za slabih 14 evrov.

Gearbest Ura Huami Amazfit Pace
Ura Huami Amazfit Pace

Naše glavno priporočilo med urami v trgovini Gearbest, na preizkusu nam je bila všeč. S kodo BlackfridaySI07 stane 77 evrov. Končna cena bo tako dobrih sto evrov.

Gearbest Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Note 4X

Ena od različic izjemno priljubljenega in za svojo ceno tudi zelo dobrega telefona. S procesorjem srednjega razreda, 3/32 GB pomnilnika in zaslonom polne visoke ločljivosti. S kodo PLwarehouse03 je lahko, upoštevajoč poštnino, tvoj za 125 evrov. Pride s Poljske, tako da ni nobenega dodatka.

Preveriš lahko tudi znižanja v oddelku s 3D-tiskalniki.

Vuheljne slušalke Xiaomi so s kodo AFF1113 na voljo za dobre štiri evre.

Komplet izvijačev za različna popravila telefonov in drugih naprav pa s kodo 11.11GB168 lahko kupiš za 16 evrov in pol.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

 

Avtor Tehnozvezdje
mm
Prispevek je skupno delo uredništva oz. več avtorjev, zato se ne da podpisati enega posameznika.
Tehnozvezdje - prispevki
2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja