Najboljši telefoni in ostali izdelki iz ponudbe Gearbesta
Matjaž Ropret 5. decembra 2017 ob 11:40

Kdor je pogrešal aktualne in atraktivne ponudbe iz trgovine Gearbest si lahko oddahne. Krajši predah po novembrski norišnici je bil nujen, zdaj pa spet objavljamo nekatere novosti, zanimive izdelke in predloge za darila.

Predvsem bo tokrat poudarek na telefonih, saj je na vidiku nekaj novih modelov, določeni pa so znižani, tudi iz evropskega skladišča, kar pomeni, da zanje ni treba plačati davka pri uvozu. Omenjali smo že Umidigi S2 Pro, mobilnik z velikim zaslonom čez skoraj celotno sprednjo površino, ki za dobrih 300 evrov z davkom ponuja zelo spodobne specifikacije. Novinec v ponudbi je Oneplus 5T, o njem in podobnih smo že pisali. Vsekakor zelo mamljiv izdelek za približno 500 evrov. Žal trenutno ni kode za popust za 64-gigabajtno različico. Zato pa …

Gearbest Oneplus 5T 128 GB
Oneplus 5T 128 GB

… je s kuponom oneplusgp na dobrih 500 evrov znižana 128-gigabajtna izvedba. To je sicer z davkom še vedno več kot neposredno od Oneplusa, toda morda pošiljka ne bo srečala “carine” in morda imaš v svojem računu pri Gearbestu še kaj dobroimetja od prejšnjih nakupov, ki ga lahko porabiš, da dodatno znižaš ceno.

Ostali novinci in zanimive ponudbe

Gearbest Oukitel Mix 2
Oukitel Mix 2

Še eden v vrsti novih telefonov z brezrobim zaslonom. Ta je šestpalčen (enako kot Oneplus 5T) in ima šest gigabajtov pomnilnika ter 64 GB shrambe, poganja pa procesor Mediatek Helio P25, kar pomeni, da bo v redu za vsakdanjo uporabo, vznemirljivih zmogljivosti za igre pa ne moreš pričakovati.

Gearbest Zapestnica MPOW
Zapestnica MPOW

Zapestni za štetje korakov in podobne naloge je veliko, tule pa je ena, ki za slabih 14 evrov obvlada še merjenje srčnega utripa in tudi na pogled ni napačna.

Gearbest Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi 6

Paradni telefon kitajskega proizvajalca je zanimiv že sam po sebi. Strojno je primerljiv z večino najboljših modelov Huaweija, Sonyja in ostalih, med drugim ga poganja procesor Snapdragon 835 in ima 6 GB pomnilnika. Zaslon je resda “zgolj” polne visoke ločljivosti, toda diagonala je 5,15 palcev in zaradi tega je telefon med manjšimi in prijaznejšimi za uporabo. Toda ob upoštevanju cene, je kupčija še toliko bolj atraktivna. Evropskemu trgu prilagojena različica, sicer žal brez podpore za LTE na 800 MHz, je lahko s kodo XiMi64G tvoja za slabih 350 evrov. In ker jo pošljejo iz evropskega skladišča, moraš prišteti le še sedem evrov za poštnino.

Gearbest Robotski sesalnik Xiaomi
Robotski sesalnik Xiaomi

Prva generacija sesalnega robota Xiaomi (nova, ki obvlada tudi mokro čiščenje prihaja sredi meseca) je s kodo XMVCKD znižana na 289 evrov. K temu je treba prišteti še 38 evrov poštnine, kar pomeni, da robot na koncu stane 327 evrov.

Gearbest Xiaomi Mi A1 32 GB
Xiaomi Mi A1 32 GB

Bralcem Tehnozvezdja dobro znan izdelek, drugače pa si lahko prebereš opis. Tokrat je s kuponom A132GB za 170 evrov na voljo različica z 32 GB shrambe (namesto 64 GB).

Gearbest Svetlobni trak
Svetlobni trak

Dvometrski trak s svetečimi diodami, ki jih je mogoče krmiliti z aplikacijo na telefonu in tudi z Amazonovo Alexo. Pošljejo ga iz evropskega skladišča, tako da je treba k ceni prišteti samo sedem evrov poštnine, koda FRMISTRIP pa osnovo zniža na 27 evrov.

Gearbest Stropna svetilka
Stropna svetilka

Prav tako s svetečimi diodami, upravljanjem z aplikacijo in Alexo ter še daljinskim upravljalnikom. S kodo DYeelight je cena znižana na 56 evrov, na koncu tako s pošiljanjem iz evropskega skladišča 61 evrov.

Gearbest Xiaomi Redmi Note 4 64 GB
Xiaomi Redmi Note 4 64 GB

Še vedno priljubljeni telefon počasi zaključuje svojo prodajno pot, saj bodo ta teden predstavili naslednika, a vseeno še ni za odpis. Različica s 4 GB pomnilnika in 64 GB shrambe je s kodo XRdN4 znižana na 144 evrov. Skupaj z davkom in stroški te telefon stane malo manj kot 190 evrov.

Gearbest Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Note 4X

Skoraj povsem enak kot zgornji model, le da s kombinacijo 3/32 GB in brez podpore za LTE na 800 MHz. S kodo XiRNo4X je znižan na 136 evrov, prištej pa še sedem evrov poštnine in imaš zelo spodoben telefon za vsega 143 evrov, saj reč odpošljejo iz Francije.

Gearbest Gimbal Feiyutech
Gimbal Feiyutech

Večkrat smo že našli kakšno podobno stojalo za umirjanje snemanja s telefoni. Tole je s kodo GBSPGC1206 znižano na 85 evrov, kar je odlična cena za te reči. Toda morda je še bolj zanimiv že star znanec znamke Zhiyun, ki iz evropskega skladišča skupaj s poštnino stane tudi zelo ugodnih 107 evrov.

Gearbest Tablica Lenovo P8Tablica Lenovo P8

V suši spodobnih tablic – večina cenovno dostopnih jim ima (pre)počasen procesor in zaslon z nizko ločljivostjo – je ta Lenovo ena boljših izbir. Vgrajen je namreč zelo spodoben čip srednjega razreda Snapdragon 625 in osempalčni zaslon polne visoke ločljivosti. Trenutno je bela pod 130 evri, kar z davkom nanese kakšnih 165 evrov, to pa je odlično za tako tablico.

Gearbest Svetilka Nitecore T5s
Svetilka Nitecore T5s

S kuponom NT5SGIFT je lahko tvoja za dobrih 12 evrov.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.


Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja