Ekskluzivna ponudba za kupce telefona Huawei P60 Pro
PR 8. junija 2023 ob 16:43

Globalno tehnološko podjetje Huawei je novim uporabnikom pametnega telefona Huawei P60 Pro ponudilo paket dobrodošlice z ekskluzivnimi ponudbami v Tinderju in storitvi hranjenja datotek v oblaku Huawei Cloud.

Novi paradi pametni telefon Huawei P60 Pro, ki mu je priznani portal za preizkušanje fotografskih zmogljivosti DXOMARK podelil najvišjo oceno v zgodovini testiranj, organizacija TIPA pa okronala za najboljši fotografski pametni telefon letošnjega leta, je podedoval zapuščino serijo Huawei P tako na področju optičnih sistemov kot estetike. S popolnoma na novo zasnovanim sistemom leč, kot prvi v industriji nudi telefoto kamero z izjemno občutljivostjo na svetlobo, ter obenem reinterpretira sodobno estetiko s površinskim vzorcem biserne matice. Ob vsem tem je tudi odporen proti vodi in izjemno vzdržljiv, saj je zaslon zaščiten z utrjenim steklom KunLun Glass, ki znatno izboljša odpornost proti padcem.

Z bogatim izborom aplikacij v trgovini AppGallery boste zlahka izboljšali izkušnjo uporabe pametnega telefona Huawei P60 Pro in uživali v številnih fantastičnih ponudbah in ugodnostih.

»Eden od temeljev uspeha trgovine AppGallery je močna povezava z uporabniki. Zato smo poskrbeli, da jim zagotavljamo dragocena priporočila in ekskluzivne ponudbe, ki se kažejo v vrhunski uporabniški izkušnji,« je dejal Jaime Gonzalo, podpredsednik Huawei Mobile Services Europe. »Osredotočamo se na zadovoljstvo svojih uporabnikov, zato sodelujemo z razvijalci aplikacij, da bi zagotovili stalen dotok ponudb, kot je najnovejša promocija s Tinderjem in storitvijo Huawei Cloud.«

Tinder Premium Plus šest mesecev brezplačno

Kot eden od pionirjev spletnih zmenkov je storitev Tinder dosegla izredno priljubljenost. Zaradi tega je Huawei ponosen, da lahko novim uporabnikom pametnega telefona Huawei P60 Pro ponudi šest mesecev naročnine na Tinder Plus. Omenjeni čas so tako brez dodatnega plačila na voljo premijske funkcije, ki razširijo možnosti promocije ter omogočijo prijetno in izpolnjujočo izkušnjo.

Ekskluzivna ponudba vam je na voljo, če na omenjeni pametni telefon aplikacijo Tinder prenesete iz trgovine AppGallery. Ta z brezhibnim in uporabnikom prijaznim vmesnikom zagotavlja nemoten in varen postopek prenosa aplikacije ter kot takšna omogoči priročen vstop v svet Tinderja. Ko je aplikacija uspešno prenesena in nameščena, v razdelku »darila« trgovine AppGallery, kjer z nekaj dotiki pridobite brezplačno naročnino za obdobje šestih mesecev.

200 GB prostora v oblaku za obdobje treh mesecev

Poleg šestmesečne naročnine na Tinder Plus Huawei novim uporabnikom velikodušno dodelil tudi 200 GB brezplačnega prostora za hranjenje datotek v oblaku za obdobje treh mesecev. Aplikacija Huawei Claud s prijaznim in preglednim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča nemoteno navigacijo in preprosto dostop do razpoložljivih funkcij, je že nameščena na pametnih telefonih Huawei.

Ponudbo izberete tako, da v zgornjem desnem kotu vmesnika aplikacije poiščete ikono za nadgradnjo, kjer je na voljo vrsta možnosti, vključno s ponudbo brezplačnega shranjevanja v oblaku. S pritiskom nanjo sprožite postopek unovčitve nadgradnje shrambe v oblaku, v katerem se morate le še dotakniti gumb »kupi«. Za to brezplačno ponudbo ni potrebno plačilo, saj s tem korakom le potrdite izbiro in sprožite razširitev shrambe v oblaku.

Prizadevanja za neprekosljivo zadovoljstvo

Od ustanovitve leta 2018 trgovina AppGallery nenehno širi in utrjuje položaj med vodilnimi svetovnimi trgovinami z aplikacijami. Z obsežno bazo uporabnikov, ki šteje več kot 580 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov, se je tudi že uspešno uveljavila kot zaupanja vredna platforma z globalnimi in lokalnimi aplikacijami ter raznolikim izborom, ki povečuje udobje in poenostavlja življenje.

Trgovina AppGallery, ki je bila pred kratkim na dogodku Mobile Games Awards 2023 izbrana za najboljšo alternativno trgovino z mobilnimi aplikacijami, si prizadeva uporabnikom ponuditi kakovostni izbor najboljših aplikacij. Z dajanjem prednosti njihovim mnenjem ter nenehnim izboljševanjem funkcij in optimizacijo delovanja želi Huawei ustvariti brezhibno in prijetno okolje. Trgovina AppGallery ne želi le zadovoljiti, temveč tudi preseči različne potrebe uporabnikov ter jim omogočiti, da kar najbolje izkoristijo naprave Huawei.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja