Dopusta ni brez … slušalk, zvočnika, sticka in etuija
PR 25. avgusta 2018 ob 08:02

Ne, ne poletja še ni konec. Šolarji, pred vami je še dober teden počitnic, študentje imate še nekoliko več časa, če seveda ni ostalo preveč izpitov za jesenske roke. Zato predstavljamo del obvezne opreme za poletna potepanja. No, obvezna oprema je morda kar malce prestrog izraz. Vsekakor gre za opremo, ki še dodatno izboljšajo funkcionalnost pametnih telefonov in precej olajšajo tako krajše izlete, kot dolga potovanja.

Slušalke Huawei Sport Bluetooth Lite

Začnimo kar s Huaweijevimi športnimi brezžičnimi slušalkami. Vse bolj kaže, da prihodnost brez kablov ni več tako oddaljena, njen znanilec pa so prav sodobni telefoni in brezžične slušalke. Če vsaj malo spremljate dogajanje na trgu mobilne telefonije (kar pre

dvidevam da ga, saj sicer verjetno ne bi brali teh vrstic), potem ste zelo verjetno seznanjeni s tem, da vedno več proizvajalcev telefonov pri svojih novih modelih ukinja 3,5-milimetrski vhod za slušalke. Ker je na svetu še vedno v obtoku največ slušalk s “klasičnimi” priključki, seveda veliko uporabnikov nad to potezo ni najbolj navdušenih. Ampak naj vas seznanim s kruto resnico: ne glede na to, koliko se boste pritoževali in jamrali, se to ne bo spremenilo. Trend kaže, da bomo v prihodnosti priča še manjšemu številu telefonov z omenjenimi priključki. Zato je najbolje, da se s tem dejstvom sprijaznite in mirno zaživite naprej.

Bluetooth zvočnik Huawei AM08
Če so slušalke namenjene individualni sprostitvi in umiku v svoj svet, pa je Huaweijev Bluetooth zvočnik ravno nasprotno. Ta poskrbi za zabavanje množice. Situacij v katerih pride prav je kolikor želite. Zlasti v toplih poletnih mesecih, ko preživljamo več časa na prostem in se še bolj pogosto družimo s prijatelji. Lahko ga na primer uporabite na zabavi ob bazenu, v družbi na plaži, ob družabnem večeru v apartmaju, na pikniku na dvorišču, pri gledanju filmov na prenosniku in tako dalje. Čeprav so današnji pametni telefoni že zelo zmogljivi, še vedno težko najdemo takšnega, ki bi imel dovolj močan zvočni sistem, da bi preglasil skupino ljudi. In prav za takšne scenarije je bil Huaweijev brezžični zvočnik v prvi vrsti zamišljen. Ko imamo v žepu le telefon, okoli nas pa ljudi željne zabave.

Huawei selfie stick
Za polne baterije in zvok je torej poskrbljeno. Kaj pa fotografije? Nobena zabava in potovanje nista popolna brez fotografij. Danes zelo radi ovekovečimo sleherni naš korak, to pa so nam omogočile vedno bolj zmogljive kamere telefonov, kjer prednjačijo prav Huaweijevi (to potrjuje tudi znamenita fotografska lestvica DxOMark). Poleg telefona z dobrim fotoaparatom pa je danes za priložnos

tno fotografiranje postal obvezen pripomoček tudi t. i. selfie stick, oziroma palica za sebke (tale izraz mi ni pretirano všeč, ima kdo kakšno boljšo idejo?). Zato se spodobi, da je svojo naredil tudi Huawei, glede na to da velja za mobilnega fotografskega prvaka. Ampak ta palica ni kar tako.

Huawei jemlje resno vse aspekte fotografije. Njihova palica je narejena iz aluminija, njen ročaj je gumiran, tako da vam ne more kar tako zdrseti iz roke, na njem pa se nahaja tudi “sprožilec” za telefonovo kamero. Palico na telefon priklopite s 3,5-milimetskim priključkom, kar pomeni, da ga na novejše telefone, ki so brez 3,5-milimetrske vtičnice, o kateri sem pisal zgoraj, ne boste morali neposredno priklopiti, ampak boste za to potrebovali ustrezen vmesnik, s katerim ga boste priklopili na vhod USB-C. K sreči imajo tega novejši telefoni že priloženega, tako da ne rabite skrbeti, da kaj ne bi delovalo. Huaweijeva palica je tudi pravi periskop, saj se je zmožna z 18 centimetrov, kolikor meri v zloženem stanju, raztegniti na kar 70 centimetrov. Tako boste lahko na svoj selfie zajeli še več okolice oziroma večjo množico ljudi. Odlično za žurke.

Huawei P20 Pro Smart View Flip Cover
Še en zelo priporočljiv dodatek, zlasti na potovanjih in pri bolj aktivnem preživljanju prostega (in tudi delovnega) časa, pa je zaščitni etui. O njegovi pomembnosti vam lahko podam kar izkušnjo iz prve roke. Dolgo časa sem bil nasprotnik uporabe zaščitnih etuijev, saj se mi je zdelo, da kvarijo videz telefonov. Tudi po tem, ko mi je telefon prvič odletel po tleh in se razbil. Pa drugič. In tretjič. Ter nato še četrtič. Dolgo nisem dojel namigov. No, zdaj me je izučilo. Po četrtem razbitem telefonu sem končno začel uporabljati zaščitni etui in moram priznati, da spim in hodim po svetu precej bolj mirno.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja