Denar iz računa Paypal lahko na kartico Mastercard zdaj tudi v Sloveniji prenesemo v realnem času
Uporabna stran 29. oktobra 2020 ob 13:15

Podjetji Mastercard in Paypal sta rešitev prenosa sredstev brez zamika z uporabo storitve Mastercard Send pred časom uvedla v ZDA in Singapurju. Zdaj pa sta jo ponudila v več evropskih državah, tudi v Sloveniji. Poleg Slovenije je na voljo še v Bolgariji, Bosni in Hercegovini, Italiji, Nemčiji, Romuniji, Srbiji, Španiji in Veliki Britaniji.

Takojšen prenos sredstev iz računa Paypal na kartico Mastercard

Storitev Mastercard Send tako uporabnikom Paypala omogoča, da denar iz svojega računa na tej storitvi prenesejo na svojo kartico Mastercard v realnem času. Seveda pa je dejanski čas, ki je potreben za izvedbo in odobritev transakcije odvisen od prejemne finančne inštitucije (običajno banke). Uporabniki storitve Paypal tako lahko sredstva iz računa nakažejo npr. na debetno kartico Mastercard Debit in jih takoj uporabijo za plačila prek Mastercardove plačilne mreže.

David Dechamps, višji podpredsednik podjetja Mastercard za področji digitalnih plačil in raziskav v Evropi je ob širitvi storitve na nove države v vnaprej pripravljeni izjavi izpostavil:

Ta nadgradnja našega dolgoletnega partnerstva s ponudnikom Paypal predstavlja dodaten korak k zagotavljanju še večje izbire za naše stranke. Veseli smo, da lahko uporabimo naše skupno znanje in izkušnje na področju plačilnih inovacij, in tako olajšamo življenje našim evropskim uporabnikom. Ti lahko po novem izberejo način prenosa sredstev brez kompromisov glede hitrosti, udobja in varnosti.

Naslovna fotografija: DepositPhotos

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.

Avtor Uporabna stran
mm
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja