Kiberponedeljek v trgovini Gearbest
Matjaž Ropret 22. novembra 2017 ob 05:04

Karkoli si že mislimo o črnem petku in podobnih nakupovalnih izmišljotinah, ki vlečejo evre iz naših denarnic, je dejstvo, da je prav v tem času mogoče opraviti nekatere najboljše nakupe zabavne elektronike in druge tehnične robe. Popusti so po navadi dobri, znižane pa niso samo nezanimive naprave in take, ki se jim že počasi izteka življenjska doba na (navideznih) policah, ampak marsikakšen od najboljših izdelkov. Zato se res splača prečesati ponudbe. In ker to vsaj delno počnemo namesto tebe, lahko prihranjeni čas uporabiš za kaj drugega. Vsaj za kakšno minuto vmes le pokukaj tudi v trgovino Gearbest, kjer se vedno najde kakšna uporabna ali zabavna reč, pa tudi naprave, ki lahko za precej manj denarja povsem spodobno nadomeščajo zahodnjaške.

Kot vedno bo spodaj sledilo nekaj naših izborov in kuponov za popuste, ki jih v sami trgovini ne moreš najti, saj jih objavljamo le tisti, ki s trgovino tesneje sodelujemo. So pa za črni petek pripravili še nekaj drugih aktivnosti in priložnosti. Poskusiš lahko srečo v žrebanjih, kjer vedno delijo lepe nagrade. Ena od stalnic pa so t. i. srečni žaklji, kjer za določen znesek kupiš izdelek iz določene skupine (avtomobilska elektronika, slušalke, …), vendar ne veš, kaj točno bo notri. Upravljavci trgovine zagotavljajo, da ne kupuješ mačka v žaklju, temveč dobiš izvrstne proizvode po razumnih cenah. Ker pa vsebina paketa ostane skrivnostna vse do prihoda na tvoj naslov, te bo še kakšen teden mučila radovednost, kakšen polnilnik ali držalo so ti poslali.

Zdaj pa k našim nakupnim priporočilom. Večina kuponov, ki bodo bolj omejeni na Slovenijo (in Nizozemsko, ti dve državi sta v paketu), bo verjetno tule v petek. Obljubljajo tudi polovična znižanja, a z zelo omejenimi količinami. Pri nekaterih prej bo treba imeti kar veliko sreče, ker niso geografsko omejeni. Se bomo pa potrudili izbrskati tiste ponudbe, ki bodo relevantne.

Gearbest Trak svetečih diod
Trak svetečih diod

Razsvetljavo, ki jo je mogoče upravljati s pametnim telefonom, lahko s kodo cybermonday09 od 14 naprej dobiš za dobrih 17 evrov. Brez carine oz. davka, torej.

Električni skiro Xiaomi v beli barvi je s kodo Blackfridayhalf8 znižan na 289 evrov. Tako ga skupaj z davkom in stroški dobiš za približno 365 evrov.

Pomnilniška kartica microSD Samsung je s kodo cybermonday32 na voljo za dobrih 16 evrov. Koda velja od treh ponoči naprej.

Gearbest Gimbal Zhiyun
Gimbal Zhiyun

Motorizirano stojalo za umirjanje telefona med snemanjem. Nujen nakup za vlogerje. Sploh za 85 evrov. Obstajata kodi NLBF112403 in NLBF112408.

Gearbest Tevo Tarantula tiskalnik 3D
Tevo Tarantula tiskalnik 3D

Domači tiskalnik 3D. Na voljo je za 136 evrov, kodi zato ceno pa sta NLBF112404 in NLBF112410.

Gearbest Umidigi S2
Umidigi S2

Brezrobi telefon s šestpalčnim zaslonom, 4 GB pomnilnika in 64 GB shrambe. S kodo NLBF112440 je znižan na 134 evrov, torej te na koncu pride približno 175 evrov.

Gearbest Ura Huami Amazfit Pace
Ura Huami Amazfit Pace

Večkrat smo že priporočili to uro in to z dobrim razlogom, saj za svojo ceno ponuja veliko. Če pa je naprodaj za slabih 70 evrov, kot bo s kodo cybermonday16 danes ob 16h, pa sploh ni pomislekov. Že prej pa jo s kodo CMondaySI07 lahko dobiš za 76,50 evrov in ta kupon je omejen na Slovenijo, tako da imaš večje možnosti, da ga dejansko unovčiš.

Gearbest Zapestnica Lenovo HW02Zapestnica Lenovo HW02

Elegantna rekreativna zapestnica z merilnikom srčnega utripa je lahko s kodo CMondaySI04 tvoja za dobrih 16 evrov. Količina je, kot pri večini teh ponudb, omejena.

Gearbest Xiaomi Mi Band 2Xiaomi Mi Band 2

Brez te zapestnice ne gre. Koda CMondaySI06 jo poceni na slabih 14 evrov.

Gearbest Večpredstavnostni predvajalnik
Večpredstavnostni predvajalnik

Na pogled dokaj zmogljiv večpredstavnostni predvajalnik z operacijskim sistemom Android. Iz evropskega skladišča stane 63 evrov.

Gearbest Buggy na daljinsko upravljanje
Buggy na daljinsko upravljanje

Menda hiter in zmožen preplezati marsikaj. S kuponom NLBF112416 za le 25 evrov.

Gearbest Xiaomi Mi Mix 2 128 GB
Xiaomi Mi Mix 2 128 GB

Nova različica začetnika brezrobih telefonov, tokrat s komponentami najvišjega zmogljivostnega razreda. Ob 15h bo izvedba s 6/128 GB na voljo za slabih 447 evrov, če vpišeš kodo cybermonday12.

Gearbest Vernee Mix 2Vernee Mix 2

Malo manj premijski, a vseeno zanimiv telefon z minimalnim robom okrog zaslona. Ob 20h bo s kuponom cybermonday28 znižan na 129 evrov.

Gearbest Xiaomi Mi drone 4K
Xiaomi Mi drone 4K

Xiaomijev dron, ki snema v 4K, je s kodo Blackfridayhalf1 mogoče kupiti za 307 evrov.

Naše izkušnje s povezanimi sijalkami Xiaomi Yeelight niso najboljše, nekateri drugi uporabniki pa so navdušeni. Kakor koli, s kodo NLBF112447 jo lahko kupiš za osem evrov in pol.

Gearbest Xiaomi Redmi Note 5A in zapestnica Mi Band 2
Xiaomi Redmi Note 5A in zapestnica Mi Band 2

Redmi Note 5A je telefon nižjega razreda, a vseeno lahko dovolj dober za manj zahtevne uporabnike. Danes ga lahko kupiš v kompletu z zapestnico Mi Band 2 za 94 evrov, kar skupaj z uvoznimi dajatvami znese približno 120 evrov.

 

Gearbest Slušalke bluetooth Meizu
Slušalke bluetooth Meizu

Športne, vodoodporne slušalke bluetooth s kuponom 1111NLSI031 in vključujoč poštnino stanejo 20 evrov, kar pomeni, da zanje ni carine. Morda je vredno poskusiti, ker ne dajejo slabega vtisa.

Gearbest Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Ta telefon je že z osnovno ceno 132 evrov (dobrih 170 po uvozu) dober nakup, saj za to ceno lahko tekmuje z vsakim in tudi marsikaterim dražjim. Kupon BlackfridaySI13 pa izhodiščno ceno zniža na 128 evrov.

Tablica piši in briši je tudi že z neznižano ceno osem evrov odlična izbira za poučno otroško igračo ali tudi v kakšen drug namen. Koda 1111NLSI039 pa ceno zniža na 6,83 evrov.

Gearbest DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo
DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Izboljšana različica že tako zelo atraktivnega snemalnega letalnika je s kuponom MavicPPLC na voljo za 1101 evro. Skupaj z davkom tako znese približno 1350 evrov.

 

 

Gearbest Robotski sesalnik iLifeRobotski sesalnik iLife

Še vedno je na voljo tudi kupon ILIFEV7EU za robotski sesalnik iLife V7, ki tako stane 126 evrov. In ker je na zalogi v evropskem skladišču, poštnine zanj ni.

Gearbest Okrasni snežaki
Okrasni snežaki

In za konec mora biti še kakšna mala neumnost. Dekorativni svetleči snežaki so s kodo SnowGIFT lahko tvoji za 1,62 evra (plus slab evro poštnine prištej zraven).

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja