Brezplačno razvedrilo pri A1 vse do 15. januarja
Matjaž Ropret 6. decembra 2022 ob 11:04

Napovedali smo že, da bodo vsi štirje veliki operaterji v (pred)prazničnem času znova odklenili najvišje programske sheme vsem naročnikom televizije, ne glede na njihov naročniški paket. Pri A1 Slovenija se je to zgodilo danes in bo trajalo do sredine januarja.

A1 Slovenija je danes za vse naročnike, tudi tiste z nižjimi paketi, omogočil dostop do programske sheme L. To darilo bo trajalo do 15. januarja 2023. Tako je mogoče uživati v mnogih programih in vsebinah, ki so sicer na voljo zgolj naročnikom, ki se odločijo za najvišji paket A1 Net + TV L. Programska shema L vsebuje več programov, skoraj 200, in tudi večje število jih je mogoče spremljati na aplikaciji na mobilnih napravah, v brskalniku ali na pametnem televizorju (brez dodatnega sprejemnika). Med drugimi sta v tej shemi filmska programa Cinestar TV Premiere 1 in 2, potem poljudnoznanstveni program BBC Earth, in še Crime & Investigation, Agro TV, Š 3, Extreme Sports, Motorvision TV, dva programa hrvaškega RTL, MTV Live, Mezzo in Mezzo Live, nekaj italijanskih, otroških in še drugi programi.

Aplikacija A1 Xplore TV je od letos poleti na voljo tudi za pametne televizorje, konkretno za tri platforme -Samsungovo Tizen, LG-jevo WebOS in Hisenseovo Vidaa. Pozimi naj bi bila nared še aplikacija za androidne televizorje in predvajalnike.  

Pred A1 sta programske sheme že »odklenila« dva operaterja. Telekome Slovenije bo imel shemo Mega HD ter opciji Balkan s 63 in Cinestar Premiere odprte do 8. januarja, poleg tega pa še novo opcijo Curiosity Stream do 1. marca. Medtem ko T-2 do drugega januarja vsem televizijskim naročnikom omogoča spremljanje programske sheme XL HD in opcij Cinestar Premiere, Filmbox Yugo, HUN5+, RUS5+ in Pink.

Avtor Matjaž Ropret
mm
Matjaž že več kot desetletje in pol novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od začetka leta 2009 do jeseni 2016 urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani. Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.
Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja