19-letnica, ki je računalnik, mobilni telefon, igre in aplikacije zamenjala za svet sladic
PR 17. junija 2021 ob 10:15

Mladi vse več časa preživijo pred računalnikom, mobilnim telefonom in tablicami. Veliko uporabljajo različna družbena omrežja, aplikacije, igrajo igrice … To za 19-letno Hano Kotar nikakor ne drži, saj pogumno in zelo uspešno stopa po svoji podjetniški poti. Je lastnica kavarnice in čokoladnice ter slaščičarstva Mama Paula. Ime blagovne znamke je izbrala po svoji stari mami Pauli.

Pika na i je bronast prah

Njeni izdelki so izredno kakovostni, narejeni iz povsem naravnih in pristnih sestavin. S svojimi čokoladnimi in sladoledom se postavlja ob bok najboljšim na svetu. »Pri nas se lahko odločite za več vrst čokolad, tortic, sladic v kozarčkih, sadno-veganski sladoled iz pravega sadja ali mlečni sladoled iz domačega mleka. Čokoladi lahko za piko na i dodam sijaj z jedilnim patinastim prahom,« poudarja 19-letnica.

En košček čokolade za nasmeh

O slaščičarstvu se je izobraževala tako v Sloveniji kot tudi tujini. »Med drugim sem se učila pri priznanem slaščičarju Mariu Di Costanzu iz Napolija, kjer sem v Milanu pod njegovim vodstvom ustvarjala čokolade in druge sladice. Prav tako sem sodelovala in si znanje ter izkušnje nabirala od znanih slovenskih ustvarjalcev slaščic,« je zaupala Hana, ki ustvarja tudi personalizirane kakovostne čokolade, ki so različnih dimenzij in okusov. Dodala je, da je čokolada prijetna razvada ob vseh priložnostih – z okusom, ki nas objame in poboža. »Tista hrana za dušo, ki nas vedno razume in potolaži. Košček za potešitev lahkote, še en košček za energijo in en za nasmeh… Zate in zame. Vsak dan,« polna energije še zaključi Hana Kotar.

Avtor PR
mm
Prebral(a) si sporočilo za javnost ali zgodbo oglaševalca. Morda je koristno, za naše mnenje o dotični storitvi ali izdelku pa spremljaj avtorske članke.
PR - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.