Portal Tehnozvezdje berete na lastno odgovornost, mi pa spoštujemo vašo zasebnost. Upravljavci Tehnozvezdja ne pridobivamo in ne shranjujemo nikakršnih informacij o bralcih in obiskovalcih te spletne strani. Uporabljamo zgolj analitična orodja (Google Analytics in druga) za spremljanje obiska in branosti naših prispevkov, iz katerih vidimo število bralcev in nekatere njihove neosebne, anonimizirane podatke. Teh podatkov ne posredujemo naprej, razen v posplošeni, številčni obliki. Podatke verjetno v enaki obliki kot mi vidijo tudi ponudniki teh storitev za analizo obiska na strani. V analizo ste zajeti, če potrdite nameščanje piškotkov v vaš brskalnik. Vsako vrsto piškotkov lahko kadarkoli izključite prek možnosti zasebnost, ki je vedno vidna na dnu strani.

Kadar komentirate članek ali nam pošljete e-pošto, vidimo tiste podatke, ki jih vpišete in so vidni vsem, poleg tega pa še vaš e-poštni naslov in številko IP. Teh podatkov ne delimo z nikomer.

Za razpošiljanje obvestilnika uporabljamo storitev Mailchimp. Drugih informacij, kot jih sami vpišete v prijavni obrazec, temu ponudniku ne pošiljamo. Baza naročnikov na obvestilnik je pri ponudniku, ne pri nas.

Na Tehnozvezdju občasno uporabljamo povezave na izdelke v spletnih trgovinah, po katerih trgovci vedo, da je kupec prišel od nas, in če ta kupec tudi dejansko kaj kupi, gre majhen odstotek vrednosti nakupa nam. To nam pomaga držati stran, ki vam, upamo s svojo vsebino koristi, pri življenju.

Brez našega dovoljenja ne sme nihče poobjavljati prispevkov Tehnozvezdja. Za morebitne zlorabe tega določila pa ne moremo odgovarjati.

Ta pravila se lahko spremenijo brez obvestila in smo jih nazadnje posodobili oktobra 2016.