Namen Tehnozvezdja je pomagati pri razumevanju novosti, trendov in dogodkov v tehnološkem svetu, jih postaviti v kontekst in osvetliti z osebnega vidika, komentirati dobre in slabe poteze proizvajalcev, razvijalcev, operaterjev, državnih institucij in ostalih, svetovati pri odločanju o nakupih naprav in nasploh ponuditi oseben pogled dobrih poznavalcev infotehnološke panoge. Občasno se nam uspe dokopati tudi do kakšne ekskluzivne novice. Upamo, da smo že dokazali, da znamo ustvarjati kakovostno in drugačno, mogoče bolj uporabno vsebino kot večina ostalih medijev in blogov, ki resno ali bežno pokrivajo informacijsko tehnologijo.

Da vse to lahko počnemo, potrebujemo nekaj pomoči. Vsaj na začetku, dokler je Tehnozvezdje nekakšen start-up, ki bolj vlaga v svoje delovanje in pridobivanje občinstva, kot pa ustvarja resne prihodke. Upamo in računamo, da bomo sčasoma lahko z oglasi in določenimi projekti zaslužili dovolj, kar pa je v Sloveniji težko, če ne pokrivaš politike in drugih dnevnih aktualnosti. Zato bomo vmes zelo hvaležni za vsak evro podpore. Navsezadnje imamo med pisci take, ki svoja mnenja, novice, razlage in teste za zdaj prispevajo popolnoma ljubiteljsko, brez prejetega plačila, za hobi. Pomoč bi nam prišla prav tudi zato, da si bomo še naprej lahko privoščili nakup kakšnega potencialno zanimivega izdelka za od proizvajalcev in zastopnikov neodvisen test. In pa za obisk sejmov v tujini. Če misliš, da delamo dobro in si zaslužimo podporo, lahko na dnu strani klikneš na gumb podpri in čez Paypalov sistem nakažeš donacijo. Najlepša hvala vsem, ki ste nas že podprli ali nas še boste!

Seveda pa nam lahko pomagaš tudi zastonj. Najbolj tako, da bereš naše članke in gledaš videe in jih mogoče priporočiš naprej. Lahko v zasebni komunikaciji ali pa s kakšnim klikom na družabnih omrežjih. Če še nisi, začni slediti našim tvitom in dogajanju na naši strani na facebooku. Kadar kaj kupuješ na nemškem ali britanskem Amazonu, vstopi tja skozi našo povezavo. (Bolj podrobni nakupovalni nasveti so tule) Ne stane te nič, mi pa od nakupa dobimo evro ali dva. Enako velja, če se odločaš za kitajske telefone v trgovini Efox shop. Vedno lahko pogledaš nakupna priporočila v člankih v rubriki Nakupi. In čeprav vemo, da ti gredo pretežno na živce, pomaga tudi kakšen občasen klik na oglas ob članku ali pod njim. Ali pa vsaj dodana izjema v vtičniku za preprečevanje prikazovanja oglasov (“adblockerju”). Na Tehnozvezdju namreč oglasi nikjer ne posegajo v vsebino in tudi nikoli ne bodo.

Hvala za vso spodbudo in računamo na tvojo pomoč, v kakršni koli obliki že, tudi vnaprej.