Najboljši nakupi ta hip
Matjaž Ropret 7. decembra 2017 ob 13:12

Kdor išče priporočila za ugodne nakupe tehnoloških igrač in pripomočkov, je prišel na pravo mesto. Tule redno objavljamo najboljše kar najdemo, tako pri trgovcih, s katerimi tesneje sodelujemo, kot drugod. Če kje med izpostavljenimi opazimo kakšen izdelek, ki ga ne moremo priporočiti, pa bomo nanj tudi opozorili.

In takoj na začetku pojasnilo in hkrati prošnja. Če v Amazon (nemški ali britanski) ali Gearbest vstopiš skozi naše povezave in v roku nekaj ur tudi dejansko kaj kupiš, se ta nakup pripiše na naš posredniški (affiliate) račun in od skupne vrednosti dobimo kakšen odstotek. To pomaga pri ustvarjanju in vzdrževanju Tehnozvezdja, kupca pa ne stane nič, zaradi tega niso izdelki nič dražji. Pogosto so v trgovini Gearbest zaradi kod za popuste, ki jih objavljamo, še cenejši. Tako da najlepša hvala za ves shopping, ki ga izvedeš z uporabo naših povezav!

 

Na nemškem Amazonu izpostavljamo Moto G5s Plus. To je eden najboljših telefonov v razredu do 300 evrov, še posebej, kadar je znižan na 239 evrov.

V trgovini Gearbest bo danes na voljo več zelo atraktivnih izdelkov iz evropskih skladišč, torej brez uvoznih dajatev, pa še dodatne znižane cene bodo imeli s kodami, ki jih objavljamo spodaj. Ampak količine so zelo, zelo omejene (od pet do dvajset kosov pri posamezni napravi), zato bo treba poskusiti točno ob navedeni uri in imeti še obilo sreče zraven. A mogoče uspe.

Gearbest Robotski sesalnik XiaomiRobotski sesalnik Xiaomi

Trije sesalni roboti so v akciji, vsi iz evropskega skladišča, torej brez dodatnega davka. Za Xiaomijevega prve generacije je s kuponom EU5XMVC je cena spuščena na 244 evrov (izberi skladišče EU-5), s poštnino vred je tako reč naprodaj za 250 evrov. In ta koda že velja.

Gearbest Letalnik Xiaomi
Letalnik Xiaomi

Snemalni dron je prav tako že na voljo in nima tako omejenih količin. Kupon Christmas1215 ceno zniža na 382 evrov.

Gearbest Tablica Alldocube
Tablica Alldocube

Osempalčna tablica z zaslonom polne visoke ločljvosti je že od 12h naprej s kodo warehouseCZ44 na voljo za dobrih 120 evrov (skupaj s poštnino).
Gearbest Akcijska kamera Xiaomi
Akcijska kamera Xiaomi

Kamera, ki snema v 4K, bo od 16h naprej s kuponom warehousePL27 znižana na 89 evrov. Pa tudi brez njega je cena ugodna, saj je treba prišteti samo še pet evrov poštnine.

Gearbest Lenovo Tab3 8 Plus
Lenovo Tab3 8 Plus

Tablica z zaslonom polne visoke ločljivosti in procesorjem Snapdragon 625 je ugodna že za 166 evrov, a ob 16h se jo bo dalo s kodo warehouseFR04 dobiti za 125 evrov s poštnino vred.

Potem pa sledijo še tri izvedbe Xiaomijevega premijskega brezrobega telefona Mi Mix 2, ki po specifikacijah lahko tekmuje s katerim koli tekmecem. Kode zanj prav tako začnejo veljat ob 16h, zaloge pa so na žalost majhne.

Gearbest Xiaomi Mi Mix 2 64 GB
Xiaomi Mi Mix 2 64 GB

Koda za znižanje cene na 434 evrov je warehouseFR03.

Gearbest Xiaomi Mi Mix 2 128 GB
Xiaomi Mi Mix 2 128 GB

V košarici poskusi vpisat warehouseFR02 za pocenitev na 468 evrov.

Gearbest Xiaomi Mi Mix 2 256 GB
Xiaomi Mi Mix 2 256 GB

S kodo warehouseFR01 in nekaj sreče ga dobiš za 519 evrov (plus osem evrov poštnine).

Gearbest iLife V7S Pro
iLife V7S Pro

Ta robot je s kodo EU5V7S na voljo za dobrih 130 evrov (skupaj s poštnino).

Gearbest iLife V5
iLife V5

Najcenejša od treh možnosti. Kupon ILIFEV5EU ceno zniža na 97 evrov, skupaj s poštnino je tvoj za 102 evra.

Gearbest Xiaomi Air 13
Xiaomi Air 13

Ultralahek prenosnik izgleda zelo atraktivno, od materialov do opremljenosti. Med drugim se ponaša s procesorjem i5, 256 GB diska SSD, ločeno grafično kartico in prepoznavo prstnih odtisov. Koda MiAir13NEW ceno zniža na 646 evrov (iz skladišča HK). Končna cena je tako nekje okrog 800 evrov, še vedno odlično za tako napravo.

Gearbest Tiskalnik 3D Creality
Tiskalnik 3D Creality

Iz evropskega skladišča ga s kodo EUCR10JK dobiš za približno 292 evrov.

 

Naroči se na redna vsakotedenska e-poštna obvestila o novih prispevkih na naši strani.


Avtor Matjaž Ropret
mm

Matjaž že več kot desetletje novinarsko pokriva tehnološki svet. Najprej na Radiu Slovenija, nato je na Delu od leta 2009 do letošnje jeseni urejal redno tedensko prilogo Infoteh in pripadajočo rubriko na spletni strani. Zdaj je urednik Tehnozvezdja in hkrati glavni avtor na tej strani.
Uporablja tiste naprave, ki se mu zdijo tehnološko dovolj napredne, uporabne in narejene z vsaj nekaj sloga, ne glede na znamko, operacijski sistem, platformo in ostale religiozne razloge.

Matjaž Ropret - prispevki
Brez komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja